Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Na predstojećem 42. Belgrade Fashion Week-u za jesen-zimu 2017/2018. studenti Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan izlažu svoje radove u okviru “Modnih vinjeta” u galeriji Štab (Crnogorska br. 10) u utorak 31. oktobra sa početkom od 20h.

Istraživanjem forme i poštovanjem toka materijala, studentima Modnog dizajna je dat zadatak da kroz monohromatski kolorit istraže i istaknu samu formu dizajna. Svaki student se predstavlja kroz jedan modni look u skladu sa sopstvenim senzibilitetom i time daje uvid u negovanje različitog pristupa i najbitnije umetničke individualnosti u modnom dizajnu.

Studenti koji predstavljaju radove u okviru 42. BFW-a su Anja Plemić, Mina Maksimović, Katarina Krajnović, Lenka Ilić i Florijan Karh. Pored izloženih modela studentkinja Master programa Dizajn novih medija, Danijela Mitrović predstaviće svoj Video Art. Studenti su dobili podršku i stručnu pomoć u izradi svojih radova od profesora – Tijane Pavlov, Katarine Urošević-Samardžić i Aleksandra Protića.

studenti modni dizajn Studenti i profesori Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan na 42. Belgrade Fashion Week u

42. Belgrade Fashion Week će otvoriti profesor Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan, Aleksandar Protić sa kolekcijom koju je predstavio na Moda Lisboa Luz Fashion Week-u. Zanimljivo je, da je Aleksandar 1997. godina bio proglašen za najboljeg mladog dizajnera godine, tako da ujedno obeležava i 20 godina rada. Takođe i profesorka Tijana Pavlov je član žirija na ovogodišnjem takmičenju za Noizz Fashion Award, koje je regionalnog tipa za neafirmisane dizajnere, studente, diplomce i postdiplomce modnog dizajna koji žele da osvoje svet mode.

profesori modni dizajn Studenti i profesori Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan na 42. Belgrade Fashion Week u

Editors choice