16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

1/3

Samopouzdanje i samopoštovanje mogu da se ojačaju i to je ono što ćeš sigurno učiniti na putu ličnog razvoja. I otkrićeš da se ljudima nećeš više dopadati, jer im je bilo lakše da izađu na kraj sa tobom dok si bila neodlučna i nisi stavljala sebe na prvo mesto.

Ne prihvataš izvinjenje, ako ga ne prati odgovarajuća akcija. Neki ljudi računaju na to da će te izmanipulisati izvinjenjem i nije im teško da se stalno izvinjavaju i mole za oproštaj. A nekima je toliko teško da ponude izvinjenje, da će misliti da je to sasvim dovoljno – što su izgovorili ono što im teško pada. Tvoje osnaženo samopoštovanje neće ti dozvoliti da prihvatiš prazna i beznačajna izvinjenja.

Više ne preuzimaš ulogu mirotvorca. U stanju si da ostaneš po strani, u sopstvenom miru, dok se drugi sukobljavaju zbog gluposti, jer ti je jasno da to nije tvoj posao – da tamponiraš i kanališeš svaku nategnutu i neprijatnu situaciju.

Ne učestvuješ u orgijama samosažaljenja i ogovaranja. Neka drugi kukaju na svoje živote i ogovaraju druge, kojima je u njihovim životima bolje nego njima, mogu oni to i bez tebe. Ti više ne podržavaš ovakve loše vibracije.

blog3 3 Stvari koje više ne radiš kad osnažiš svoje samopoštovanje

Editors choice