Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Kad pređeš dvadesetu, već ti pada na pamet da se život odvija suviše brzo i da treba juriti od cilja do cilja, a ti želiš da budeš uspešna i – da stigneš na vreme. Da završiš fakultet sa 22, da pronađeš posao iz snova do 25, da nađeš onog pravog, udaš se i rodiš dete (bar jedno) do 30. Gledajući oko sebe, videćeš primere onih koji su sve uradili na vreme i kako treba i koji su zadovoljni svojim životima, videćeš one koji su sve promašili po svim standardima, a i dalje su zadovoljni svojim životima i videćeš puno nezadovoljnih u obe kategorije. Sve je individualno. Život je nepredvidiv. I to je dobro. Do tridesete jedino treba da stekneš nešto smisla za prave (istinite) stvari i da prestaneš da se uznemiravaš zbog onih koje to nisu.

Prestani da brineš o tome kada ćeš upoznati onog pravog

Život ima svoje načine da ti donese ispunjenje, ali ne onako kako ti očekuješ i misliš da treba i da je ispravno. Život ne brine o ispravnosti i ne daje garancije. Možda si već upoznala onog pravog i potrošila tu vezu u strasti, izgaranju i drami. Možda je potrebno da prođe dosta vremena dok ne budeš u stanju da prepoznaš nekog ko je pravi na sasvim drugačiji način, pored koga si mirna i sa kim ljubav nije vatra i pržeći plamen, nego ronjenje u najdublje dubine. Ima više onih pravih u jednom ispunjenom životu i ne treba sebe ograničavati ni vremenom, ni idejama o tome kakav je zapravo onaj pravi. Otvori svoje srce, budi radoznala, voli sebe i ne pravi kompromis sa ljubavlju – ne pristaj na ono što nije ljubav i budi spremna da je prepoznaš, u kom god obliku i u koje god vreme da se pojavi.

Prestani da brineš kakav ćeš utisak ostaviti

Ne treba nikog da impresioniraš, to je tako naporno. Uostalom, najimpresivnije osobe su one koje su sasvim autentične i ponašaju se potpuno u skladu sa svojom prirodom, ne brinući o tome kakav utisak ostavljaju. Budi to što jesi – to je koncept u kome do tridesete treba da pronađeš puni smisao i da ga praktikuješ u svim oblastima života. Tako je mnogo lakše.

blog 1 3 Stvari o kojima treba da prestaneš da brineš do tridesete

Editors choice