#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Stvari o kojima treba da prestaneš da brineš do tridesete

Stvari o kojima treba da prestaneš da brineš do tridesete

1/3

Kad pređeš dvadesetu, već ti pada na pamet da se život odvija suviše brzo i da treba juriti od cilja do cilja, a ti želiš da budeš uspešna i – da stigneš na vreme. Da završiš fakultet sa 22, da pronađeš posao iz snova do 25, da nađeš onog pravog, udaš se i rodiš dete (bar jedno) do 30. Gledajući oko sebe, videćeš primere onih koji su sve uradili na vreme i kako treba i koji su zadovoljni svojim životima, videćeš one koji su sve promašili po svim standardima, a i dalje su zadovoljni svojim životima i videćeš puno nezadovoljnih u obe kategorije. Sve je individualno. Život je nepredvidiv. I to je dobro. Do tridesete jedino treba da stekneš nešto smisla za prave (istinite) stvari i da prestaneš da se uznemiravaš zbog onih koje to nisu.

Prestani da brineš o tome kada ćeš upoznati onog pravog

Život ima svoje načine da ti donese ispunjenje, ali ne onako kako ti očekuješ i misliš da treba i da je ispravno. Život ne brine o ispravnosti i ne daje garancije. Možda si već upoznala onog pravog i potrošila tu vezu u strasti, izgaranju i drami. Možda je potrebno da prođe dosta vremena dok ne budeš u stanju da prepoznaš nekog ko je pravi na sasvim drugačiji način, pored koga si mirna i sa kim ljubav nije vatra i pržeći plamen, nego ronjenje u najdublje dubine. Ima više onih pravih u jednom ispunjenom životu i ne treba sebe ograničavati ni vremenom, ni idejama o tome kakav je zapravo onaj pravi. Otvori svoje srce, budi radoznala, voli sebe i ne pravi kompromis sa ljubavlju – ne pristaj na ono što nije ljubav i budi spremna da je prepoznaš, u kom god obliku i u koje god vreme da se pojavi.

Prestani da brineš kakav ćeš utisak ostaviti

Ne treba nikog da impresioniraš, to je tako naporno. Uostalom, najimpresivnije osobe su one koje su sasvim autentične i ponašaju se potpuno u skladu sa svojom prirodom, ne brinući o tome kakav utisak ostavljaju. Budi to što jesi – to je koncept u kome do tridesete treba da pronađeš puni smisao i da ga praktikuješ u svim oblastima života. Tako je mnogo lakše.

blog 1 3 Stvari o kojima treba da prestaneš da brineš do tridesete

Editors choice