Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Stvari o kojima treba da RAZMISLITE pre nego što rešite da se osvetite

Stvari o kojima treba da RAZMISLITE pre nego što rešite da se osvetite

1/2

Osveta se servira hladna, kažu poznavaoci. To znači da treba da budete vrlo talentovano zlopamtilo i da dovoljno dugo čekate da se pojavi krivina na kojoj će zašlajfovati osoba kojoj želite da se osvetite. Ili da planirate tu krivinu. Ali tada ste već psihopata, a ne samo zlopamtilo. Ali razmislite o prirodi života. Kolike su šanse da toj osobi koja vas je povredila i kojoj hoćete da vratite milo za drago, sve ide glatko i ravno i da ako je vi ne opametite, to sigurno niko neće učiniti? Mislim, u realnom životu, krivina koliko hoćeš i to tamo gde ih ne očekuješ, pa redovno izlećeš s puta. Da li je zaista potrebna vaša intervencija da ubrza karmu? Osim toga, osveta je loša karma, a toga vam svakako ne treba više nego što već imate.

Osećanje krivice

Ako vas je neko povredio, vi sigurno ne osećate krivicu zbog toga. Znate da je to njegova odgovornost, a možete da pretpostavite da se bar malo grize zbog toga. Ili malo više. Ne želite da stupate u neku radikalnu akciju osvete, pa da se posle vi osećate krivim. Nećete se dobro osećati na duže staze čak i ako toj osobi u trenutku besa, razočaranja i očajanja poželite sve najgore. Čuvajte svoje emocije i svoju stabilnost.

S21 Stvari o kojima treba da RAZMISLITE pre nego što rešite da se osvetite

Zadovoljstvo zbog davanja

Onaj prizeman osećaj da ste nekome dali sve, a on vam uzvraća nožem u leđa i zato je zaslužio da se nađe u istoj poziciji, napustiće vas posle nekog vremena, kad se ohladite. Bes nije dobar savetnik. Tera vas da zaboravite koliko se dobro osećate zbog svoje sposobnosti davanja. Ako je ona u nekome izazvala njegove najgore slabosti i navela ga da zloupotrebi vaše poverenje, da vas izda i povredi, to je stvar njegovog kapaciteta za davanje. I vaša lekcija, naravno. Ne treba vam neko ko ne uzvraća zahvalnošću i davanjem – ili, ako vam treba, onda je to vaš posao, da dajete sve od sebe i ne pitate se zašto i kome.

Editors choice