Talentovana mlada glumica, i nova mama – Emma Roberts, je naša stilska inspiracija ovog januara. Ona je poznata po svojim ulogama u filmovima kao što su “Wild Child”, “The Art of Getting By”, kao i novi praznični hit “Holidate” o kojem smo pisali ovde i koji bi definitivno trebalo da pogledate u ovoj prazničnoj sezoni! Ona je u glumačkim vodama još od svog detinjstva, i bila je stilska ikona svim devojčicama koje su odrastale tokom 2000-tih godina, a ostala je stilska inspiracija i dan danas. Emma je poznata i po činjenici da je bratanica čuvene glumice Julie Roberts, ali ona se odavno istakla svojim glumačkim talentom i zaslužila svoje mesto na holivudskoj sceni. Takođe, nju pamtimo i po ulozi u čuvenoj seriji “American Horror Story“, u kojoj je igrala popularnu devojku Madison. Emma neguje jednostavan ali efektan stil, i često je u svakodnevnim varijantama možemo videti u džemperu i džinsu, ali kada je crveni tepih u pitanju – make no mistake, Emma će zasijati glamuroznim sjajem. Ove godine ona je i u toku trudnoće iznela nekoliko divnih i nežnih lookova, tako da sve buduće mame, imamo ponešto u nastavku i za vas. Evo kako da se obučete u stilu Emme, koja je prava kul “girl next door“.

Džins i pleteni džemper

Ovim Emminim autfitom prizivamo prolećne dane koji su pred nama, i nadamo se da ćemo i mi ovako blistati tada. Retro bakini džemperi će ove godine biti u trendu, pa ukoliko ovakav komad još uvek ne možete da nađete u prodavnicama, možda biste ga mogle pronaći u ormaru vaših baka! Žuta boja će takođe biti u modi, a ona se odlično uklapa uz kontrastnu boju klasičnog džinsa. Ovaj look takođe jedinstvenim čini i odabir nežnih cipela na štiklu, koje daju elegantnu i ženstvenu notu celokupnom stajlingu.

Oversize beli džemper

Oversize beli džemper je savršen odevni komad za januar, a Emma nam pokazuje kako ga možemo nositi. Ukoliko se odlučite za klasičan beli džemper sa rolkom, kosu možete uvući u njega kako biste izgledali sofisticiranije i ozbiljnije. Takođe, ovaj tip džempera odlično izgleda i uz čiroke i uz skinny pantalone, tako da je na vama samo da se odlučite koje vam bolje pristaju i u kojima se komfornije osećate.

Inspo za trudnice – haljina cvetnog dezena

Emmu smo neretko viđali u odevnim komadima floralnog dezena, a ona ih je naročito često nosila u toku trudnoće. Ovde je možemo videti u nežnom izdanju, u rozikastoj maxi haljini floralnog dezena, dužine do gležnjeva, koja se savršeno uklapa uz njen mat karmin i puštenu kosu. Takođe, ona je haljinu uklopila uz jednostavne i elegantne cipele na štiklu, pa ako trudna Emma može da ih nosi, možemo i mi, nema izgovora!

Comments