Hailey Bieber vam je možda poznata kao manekenka, žena muzičara Justina Biebera, ili ćerka glumca Stephena Baldwina – ali nama je poznata po još jednoj stvari, njenom jedinstvenom stilu. Hailey je poslednjih godina sve češće u oku javnosti i “na meti” najpoznatijih modnih magazina upravo zbog svog autentičnog  i urbanog stila, a ukoliko ste tražili modnu isnpiraciju za osveženje svog look-, ne tražite dalje! Hailey na savršen način zna da iskombinuje timeless odevne komade kao i sportski, casual stil uz elegantnost, a ovo su neki od nama omiljenih njenih outfita, koji bi vas mogli inspirisati.

Sexy crna, kožna haljina za date night

Tražite savršen outfit za romantični izlazak? Hailey ima predlog, a u pitanju je sexy haljina od eko kože. Hailey dobro zna da je mala crna haljina ključni odevni komad u ormaru svake žene, a ona se odlučila za malo manje klasičnu varijantu ovog komada – koji se izdvaja upravo po neobičnom izboru materijala – koži. Takođe, kada nosite statement haljinu kao što je čuvena little black dress, važno je da razumete da uz nju ne treba na sebi da nosite još atraktivnih odevnih komada, već da je uklopite uz jednostavne sandale na štiklu, puštenu kosu i malo aksesoara. Hailey sija u ovom outfitu, a mi sada jedva čekamo priliku da učinimo isto!

Džins i bela košulja za svaki dan

Već smo napomenuli da se Hailey često oslanja na timeless odevne komade, a ova kombinacija je upravo primer toga. Hailey nam dokazuje da ukoliko dobro poznajemo svoju liniju, možemo da je naglasimo i jednostavnim odevnim komadima, kao što su vintage džins dubokog struka (koji uglavnom svima zaista dobro stoji), kao i bela košulja – komad koji svaka žena mora imati. U ovoj kombinaciji izgledaćete elegantno, ali i opušteno, a savršena je kako za posao, tako i za popodnevni odlazak na kafu.

Comments