Kada su patike, ravne cipele i oksfordice postale nova norma u svetu mode, priznaćemo bili smo vrlo uzvuđeni. Cipele sa štiklom su predugo bile na vladajućoj poziciji, te je zaista bilo lepo da za promenu vidimo nešto novo i drugačije. Međutim, iako obožavamo da nosimo haljine sa patikama, privlačnost visoke potpetice nas i dalje mami. Kada su se razlozi da ih nosimo smanjili, uhvatila nas je nostalgija – cipele sa štiklom nam dodaju i do desetak centimetara na visini, čine da izgledamo mršavije, a mogu da učine “čuda” za naše držanje i samopouzdanje.

Zato smo se “bacili” u pronalazak rešenja – jer za svaki model cipela koji te žulja i zbog kog ispaštaš, postoji prihvatljiva alternativa, a tokom leta ta alternativa u prevodu znači sandale sa platformom.  

U njima tvoja stopala “dišu” te ti nije prevruće, puna peta i platforma ti daje osećaj da si na ravnom, a izbegnućeš nesigurno “klackanje” u štiklama! Dakle, možemo ih nazvati “cipele na štiklu: Unapređena verzija”! Sandale su već same po sebi letnji #musthave, ali ovaj model brenda Kanna posebno pripada toj kategoriji jer ga lako možeš nositi i ukombinovati u svakoj prilici. 

doca 3 Stylish i na +30 stepeni: Ovaj letnji trend će učiniti da se ponovo zaljubiš u sandale sa platformom

Ako ti je potrebna dodatna potvrda da će ti ove sandale biti zaista udobne, dovoljno je da ti kažemo da osim što je potpuno nov brend na našem tržištu koji nam dolazi iz Španije, Kanna obuća se ručno proizvodi u kombinaciji sa prirodnim materijalima, kao što su juta, rafia i pamuk.

Mediteranski način života se oslikava u svakom modelu: more, sunce i sunčeva svetlost, ljudi i njihova vesela priroda!

doca Stylish i na +30 stepeni: Ovaj letnji trend će učiniti da se ponovo zaljubiš u sandale sa platformom

U tom duhu, birali smo i autfit uz koji ćemo ih poneti: cvetno, lepršavo i letnje, drugim rečima autfit idealan za vikend šetnju gradom. Šorts sa printom cveća je brenda Byoung, majica Byoung, ešarpa Doca i šešir Doca.

doca 5 Stylish i na +30 stepeni: Ovaj letnji trend će učiniti da se ponovo zaljubiš u sandale sa platformom
Comments