Ovo nije prvi put da je neon samouvereno ušetao u svet mode. Setimo se samo kombinacija sestara Kardašijan-Džener koje su kasnije “iskopirale” još neke poznate ličnosti koje važe za trendsetere. Sasvim je moguće da je neon trend rođen upravo tada, ali sada se može reći da je postao i mainstream – Instagram je dokaz za to. Ukoliko detaljnije propratiš ključne modne aktere, videćeš da je neon osvojio srca mnogih od njih i to u svim oblicima – počevši od garderobe, preko aksesoara, pa sve do makeup&beauty detalja.

Kako to obično i biva kada nam stigne novi trend, striktna pravila o njegovom nošenju ne postoje – uvek ga treba prilagoditi ličnom stilu, ali ukoliko ti svakako nedostaje inspiracije, u nastavku pronađi nekoliko ideja i smernica kako da ovog leta nosiš ultra popularne neon nijanse!

Minimalistički ukras za kosu

Najjednostavnija gumica za kosu u nekoj od neon nijansi može da bude izuzetno mali, ali detalj koji defintiivno privlači pažnju! Osveži svoju svedenu frizuru jednim ovakvim aksesoarom i isprati trend u skladu sa svojim stilom, bez da sve to izgleda previše.

Neočekivana neon nijansa

Žute, pink i zelene nam je zaista dosta, ali recimo plave ili tirkizne? Nikako! Ovog leta se odluči za neku takvu neočekivanu nijansu; nosi je uz jednostavnu belu majicu i bele patike i na pravi način izbalansiraj ovaj smeo komad.

Ajlajner

Neon beauty trend je takođe na snazi. Najbolji način da ga ispratiš jeste da upotrebiš neon ajlajner, senku ili olovku za oči i osvežiš toliko puta viđen no-makeup makeup look. Ukoliko voliš da se igraš bojama, uz neon žuti ajlajner dodaj i upadljivo plavu maskaru i spremna si za nezaboravan letnji provod!

Comments