Aksesoari – da li zaista ikada možemo prestati da pišemo i govorimo o aksesoarima?! Naše oduševljenje ovim sitnicama koje tako dobro upotpunjavaju naše kombinacije (ma, šta kombinacije – život!) neograničeno je i stalno smo u potrazi za novim kul komadima kojima ćemo obogatiti svoju već bogatu kolekciju.

Sada, leto je konačno tu, počinje bolji deo sezone proleće/leto, i vreme je da se konsultujemo sa modnim stručnjacima u vezi sa tim koji aksesoari će biti “the best of”.

Statement naočare

Naočare za sunce su postale onaj detalj bez kojeg ne možemo da zamislimo odevnu kombinaciju, odnosno, nijedna odevna kombinacija nije potpuna bez zanimljivih okvira na nosu! U ponudi je mnogo modela i svaki ima ono nešto (naročito ako uspeš da pronađeš onaj koji ti dobro stoji uprkos problematičnom obliku lica), ali naočare koje se trenutno smatraju naj od naj jesu one retro, što manje. Naravno, ne prati trend slepo, već pronađi onaj model koji ti dobro stoji i sa kojim se osećaš kul.

View this post on Instagram

Remind me why do I live in NYC?????

A post shared by aemilia madden!!! (@aemiliafay) on

Kako da ih nosiš? Uz puštenu, blago talasastu kosu ili uz messy punđicu. Uz omiljene letnje šešire. Uz mnogo layered nakita. Uz sportske kombinacije, ali i one romantične, boho. Uz kul džins, uz maksi haljine.

Comments