Iskreno, uvek sam bila veoma oprezna kada je u pitanju zlatni nakit i uključivanje istog u odevne kombinacije. Sve sam se plašila da je “too much”, da ću biti previše upadljiva, da će neko o meni pomisliti ne znam ni ja šta i tako u nedogled. Čemu toliko sumnji, evo ne znam! Ipak, kako sam odrasla i sazrela u modnom smislu, shvatila sam da ne postoji ništa savršenije od zlatnog nakita! Naravno, kada ga nosiš onako kako treba, kada ga nosiš kao “velika devojka”, kao devojka koja zna šta hoće, koju nije strah da krši modna pravila i koja prati svoj unutrašnji osećaj.

Još jedan razlog zbog kojeg nikako ne bi trebalo da se plašiš zlatnog nakita je i taj što je baš ovakav tip aksesoara top, top trend ovog leta, a ako pratiš modne trendove… Šta čekaš?! Ipak, ako i dalje sumnjaš, pomoći ću ti da ga i sama zavoliš i dati ti tri najvažnija pravila stilizovanja zlatnog nakita:

Biraj diskretan nakit!

S obzirom na to da je zlatna sama po sebi upadljiva nijansa, nije da nije, uvek se savetuje da odabereš komade nakita koji su diskretni. Dakle, ovoga puta zaobiđi statement ogrlice, minđuše i narukvice i drži se tananih, suptilnih formi. Takođe, odličan “trik” je i taj da odabereš nakit u boji starog zlata ili onaj koji se presijava na bronzano jer je retro vajb kojim odiše prosto neodoljiv! Ovi Oxette komadi nakita su tačno ono na šta mislim! Diskretni, a ipak efektni, suptilni i nežni, a tako sa stavom!

SummerCalling Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka 4 #SummerCalling: Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka?

Višeslojno je IN!

S obzirom na to da biraš više diskretnih komada nakita, slobodno preteraj sa njihovom količinom! Uostalom, “višeslojno” stilizovanje nakita nikada nije bilo popularnije. Zato, slobodno u svoj stajling uključi i minđuše, i prsten, i ogrlicu (ili više njih), pa čak i sat i narukvicu! Svojim odabirom nakita stvori “priču”, a ovakav komplet Oxette nakita je savršen za to! A vidiš, ne deluje nimalo napadno!

SummerCalling Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka 3 #SummerCalling: Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka? SummerCalling Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka 2 #SummerCalling: Kako da nosiš zlatni nakit kao velika devojka?
Comments