Velike modne kuće su već dale svoju reč kada su u pitanju trendovi koji će vladati ovog leta, a mi smo odlučili da posetimo profile naših influenserki i pronađemo inspiraciju za letnje dane koji predstoje, bilo da su to kombinacije za svaki dan, ili za neku posebniju priliku.

1. Pastels by Una Krlić

Pastelne boje su, zasigurno, obeležile ovogodišnju prolećnu i letnju sezonu, a posebno mesto je zauzela nijansa lavande. Odevni komadi u ovoj nijansi preplavili su internet, i aktuelni su, kako na stranoj, tako i na domaćoj blogerskoj i modnoj sceni. Una je poznata po svom minimalističkom stilu kroz koji uvek uspe da provuče neki od aktuelnih modnih trendova. U ovom slučaju se odlučila za oversize sako u pomenutoj nijansi, koji je ukombinovala sa klasičnim teksas šortsem, a ono što kombinaciju čini zanimljivom je svakako odabir adekvatnih aksesoara koji doprinose dinamičnosti.

2. Neon colors by Ena Luna

Ove sezone su odela u jarkim bojama nešto što je preporuka, kako modnih kuća, tako i svetkih influensera, pogotovo sakoi u kombinaciju sa kraćim bermudama. Ena se odlučila upravo za orange boju odela, koja je aktuelna već neko vreme i to uklopila sa atraktivnim multikolor patikama, naočarima za sunce u sličnoj boji i sve to akcentovala metalik zlatnom torbom. Kada je u pitanju dnevna varijanta, ovakvo odelo možete uvek nositi na ravnu obuću, a večernju varijantu možete upotpuniti sandalama na vezivanje, koje su deo aktuelnih ponuda svih modnih brendova.

3. Monochrome with Gold Chain by Branislava Antović Aleksić

Branislava je neko ko gaji poseban odnos prema modi, a trendove uvek prilagođava svom senzibilitetu. Tako nas je i ovog puta podsetila na to da pratimo sebe i svoj osećaj, odabravši minimalističku crnu kombinaciju koju je osvežila nakitom u boji zlata i cipelama sa leopard printom. All-black kombinacije su nam zauvek omiljene, ali ukoliko ne želite da upadnete u zamku monotonije, obavezno ih dopunite nešto smelijim aksesoarima.

4. Baby Doll Dress with Victorian Sleeves by Dunja Jovanić

Jedan od neizostavnih trendova 2020. su svakako i Baby Doll haljine. U isto vreme zabavne i zavodljive, ove haljine su pre svega, simbol udobnosti, ali i ženstvenosti. Trend je prošlog septembra zvanično potvrđen na modnim pistama, već dugo je aktuelan na streetstyle sceni, a rado su ga ponele i domaće influenserke. Pažnju nam je svakako privukla i Dunja svojim odabirom haljine u nežnoj baby pink nijansi, sa “puf” vintage rukavima inspirisanim viktorijanskim kostimima, koji predstavljaju vanvremenski trend.

5. Chunky Boots with Feminine Dresses by Jasmina Šupeljak

Bilo da je u pitanju Prada, Dior ili neki od drugih aktuelnih brendova, ovaj model čizama se nalazi na pobedničkoj poziciji već dve sezone. Ono što im daje posebnu čar je činjenica da žena sa takvim čizmama može istovremeno biti moćna ratnica, ali i sofisticirana i nežna ukoliko ih ukombinje sa cvetnom ili svilenom neglige haljinom. Ovo je jedan od zabavnijih i smelijih trendova sezone.

Comments