Dok učenici uživaju u poslednjim trenucima leta, ponuda kolekcije brenda Superdry pod nazivom “Back To School” daje im dovoljno razloga da se raduju novoj školskoj godini. Sezona je u tzv. standout stilu koji će sigurno impresionirati od prvog dana. Od svestranih jakni do torbi i rančeva spremnih za sve, Superdry ima opremu bilo da ste osnovac, srednjoškolac ili student.

Uticaj njujorške hip hop scene 80-tih godina prošlog veka je veoma uočljiv kada je reč o novoj kolekciji SUPERDRY jakni, torbi i dukserica. Jakne u crnoj boji su tamnije nego ikad uz smelo mešanje sa smelim kameo printom i akcentima u neon bojama. Uz ručno izvučenu grafiku, kreativno odeljenje Superdry ponudilo je markantne detalje koji će vam biti modni partner tokom celog dana.

CR11726 AW18 Back To School Dual Gender MW 2 IM F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu CR11726 AW18 Back To School Dual Gender MW 3 IM 1 F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu CR11726 AW18 Back To School Dual Gender MW 4 IM 5 F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu

Naglašavajući upečatljiv stil sezone, Superdry je dugoročno posvećen negovanju kvaliteta. Nijedna značajna karakteristika nije zanemarena, pripremajući učenike za najbolju godinu. Superdry jakna je investicija – bez obzira na vreme. Potpuno prošivena postava i dvostruki rajsfešlusi čine ih dovoljno laganim za dugotrajne letnje dane i oštre jesenje i zimske noći. Sve jakne i rančevi imaju intuitivne džepove – tako da nema više izgovora za zaboravljanje domaćih zadataka. Superdry rančevi su jednostavno izrađeni da traju – s postavljenim leđima i remenima i čvrstom ručkom. Superdry proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih tkanina za maksimalnu udobnost i dugovečnost. Savršena mešavina kvaliteta i stila. Superdry novi pojam stila je spreman za ono što god bila predstojeća školska godina, tako da se učenici mogu fokusirati na ono što je zaista važno.

CR11726 AW18 Back To School Group Shot Halo 1 IM 1 F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu CR11726 AW18 Back To School Group Shot Uniform IM F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu CR11726 AW18 Back To School W HERO BAG 01 MB 5 F SUPERDRY   kolekcija za povratak u školu

Kolekciju možete kupiti u prodavnici SUPERDRY u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multi brand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevc i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.

Comments