Januar je u toku, očekujemo februar i nestrpljivo se nadamo prvom snegu u gradu. Neki od nas možda planiraju i odlazak na planinu, kako bi skijali i uživali u svežijem vazduhu, a svakako, gde god da ste se u ovom trenutnu zadesili, jedno je sigurno – dobro bi vam došla topla, šuškava jakna. Šuškave jakne postoje čitavog našeg života, nosili smo ih kada smo bili deca, možda odbijali da ih nosimo kada smo hteli da budemo kul tinejdžeri i na kraju im se sada, ponovo vraćamo. Šuškave jakne postale su veoma popularne ove zime, a nose ih skoro sve celebrity ličnosti, tako da nas ne bi čudilo da ste već i sami naslutili da će one biti u trendu ove zime. Sestre Kylie i Kendall Jenner već su nam pokazale svoje matching stajlinge sa skijanja koji sadrže šuškave jakne, a i muzičarka Rosalia nas nije razočarala svojim izborom žute šuškave jakne. Mnoge modne blogerke takođe se odlučuju da u svoje garderobere unesu ove jakne, a ako već nemate jednu – sada je pravo vreme da je kupite, a mi vam u nastavku predlažemo kako da je stilizujete.

Matching monochrome – Kylie i Kendall

Čuvene sestre, javne ličnosti, modeli i biznis žene Kylie i Kendall, odlučile su se, kao prave trendseterke, da ovu zimu provedu u šuškavim jaknama. One su na svom putovanju pokazale monohromne autfite koji se slažu, u skroz crnim tonovima sa dodatkom jednostavne, ali efektne metalik sive. All black look je uvek sigurna i stajliš varijanta, sa kojom ne možete pogrešiti, a dodatak metalik ili srebrne boje samo će je ulepšati. Svakako, kratke šuškave jakne odličan su izbor za odlazak na planinu, a dobro mogu izgledati i u gradskim, street style autfitima.

Trendy žuta oversize jakna – Rosalia

Muzičarka Rosalia skoro je bila naša stilska inpiracija, a ona to nastavlja da bude u 2021. godini. Rosalia je poznata po svom jedinstvenom ukusu, pa tako nije ni čudo što se ove zime odlučila upravo za najpopularniji odevni komad. Naravno, Rosalia ne preza od boje i neće se zaustaviti na jednostavnoj crnoj, beloj ili sivoj – pa nju tako možemo videti u jarkožutoj, oversize jakni koja mami poglede. Pored toga što se odlučila za popularni model jakne, Rosalia se odlučila i za popularnu boju, odnosno boju koju ćemo sigurno viđati u narednom periodu – jer se osnovne, jarke boje i kombinacije u bojama, takođe vraćaju u modu.

Duga nude šuškava jakna

Ako ipak tražite nešto neutralnije i praktičnije, ovo je izbor za vas. Takođe, ako ste buduća ili trenutna mama kojoj uvek fali toplote i komfora pri odabiru odeće, duga šuškava jakna je komad koji će vam sigurno odgovarati. Uz to, ako se odlučite za neki nežniji i neutralniji model, u nude, karamel ili čokolandoj boji – imaćete jaknu koja vam zaista ide praktično uz sve. U njoj ćete se osećati i ženstveno i urbano, a ne zaboravite – biće vam nikad toplije. Nude tonovi se odlično uklapaju uz one hladnije rozikaste, pa tako ovu jaknu možete poneti uz matching trenerka set, koji je takođe ponovo u modi.

Comments