Prethodnih dana članovi kraljevske porodice bili su u zvaničnoj poseti Kanadi, i to onaj nekako svima najinteresantnijin deo britanske kraljevske porodice. Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton po prvi put su u neku zajedničku posetu otišli zajedno sa svoje dvoje dece, princom Dordžom i princezom Šarlot. Tokom svih ovih dana, vojvotkinja je ponela dosta najrazličitijih odevnih kombinacija, neke su sasvim elegantne, dok su druge opuštenije, a danas vam ih sve predstavljamo.

Kejt se često pojavljivala u tamno zelenoj boji, te je jedan takav kaput ponela i ukombinovala ih uz bež salonke, te sasvim jednostavnu frizuru. Uz sve je ponela bež, clutch torbu i kariranu maramu preko ruke, sa crvenim detaljima.

Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanad9 Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi

Mogla se videti i u boji koju i inače nosi dosta, kao što je kaput u nežno roze boji, te ga je mukombinovala uz iste cipele kao iz prethodnog autfita. Od detalja i dodataka nije ništa nosila, osim srebrnog, neupadljivog broša.

Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi

Osim ovih formalnih kombinacija, Kejt je imala i dosta ležernih, kao što su bile crne, cigaret pantalone u kombinaciji sa belom majicom i belim sakoom, te bež cipelama sa niskom štiklom, a uz sve je imala veoma diskretan nakit.

Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi2 Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi

Najležerniji autfit tokom posete Kanadi bio je sačenjen od crnih farmerki, belih, plitkih patika, i zelene jakne u military stilu. I pored ovako sportskog izgleda, Kejt je izgledala zanosno i veoma otmeno.

Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi3 Sva modna izdanja Kejt Midton tokom posete Kanadi
Comments