Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Svaka jaka žena je jednom obećala sebi “nikad više”

Svaka jaka žena je jednom obećala sebi “nikad više”

1/3

Dostizanjem svoje snage ne postižeš da više nikada ne budeš povređena, izneverena, ljuta, razočarana. Štit protiv gluposti, sujete i zla ne podiže se trajno, stalno moraš da ga obnavljaš, a to je ponekad stvarno teško. Biće ti lakše kad se setiš kroz šta si već prošla i čemu si sve rekla “nikad više” i postala hrabrija i mudrija u suočavanju sa onim stvarima koje te ne ubiju, nego ojačaju.

Neljubaznost

Prevazišla si tuđu neljubaznost, bezobrazluk i aroganciju. I ostala ljubazna osoba, bez obzira kakvi su svi ostali prema tebi. To je njihova stvar, njihovo ogledalo kulture, duha i širine. Nikada više nećeš biti povređena zato što je neko drzak prema tebi bez ikakvog razloga i nikada više nećeš dozvoliti da te nečija neljubaznost sroza na to da uzvraćaš istom merom.

blogg 1 Svaka jaka žena je jednom obećala sebi “nikad više”

Gaženje

Naučila si da sebe stavljaš na prvo mesto, bez gaženja preko drugih. I to tako što si više puta bila pregažena i našla se u situaciji da i sama razmišljaš o tome da li da nekog prosto pregaziš, da mu preotmeš ono što ti treba jer taj neko nije dovoljno brz i borben. Nikada više nećeš dozvoliti da budeš pregažena, ali nikada nećeš nikoga zgaziti. Gaženje do uspeha za tebe nije uspeh, to je običan nedostatak osnovnih ljudskih vrednosti. A samo jake osobe su u stanju da neguju te vrednosti i da ih se drže.

Izazivanje osećanja krivice

Više nikada se nećeš nekome izvinjavati zbog stvari koje nisi uradila onako kako ih je on video i doživeo, jer nećeš dozvoliti da ti nečije iskrivljeno viđenje nametne osećanje krivice. Uvek ćeš reći da ti je žao što neko vidi stvari na takav način i što je zbog toga povređen. I izvinićeš se kad nekog nenamerno povređuješ svojim ponašanjem i preispitaćeš se. Ali se nećeš osećati krivom.

Editors choice