Ovih dana je Kejt Midlton u centru pažnje zbog zvaničnog obaveštenja da lepa vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam očekuju treće dete, ali inače, kada se zanemari njena funkcija i uloga majke, Kejt je uvek na vrhu liste najbolje stilizovanih dama današnjice. Ono po čemu je njen stil prepoznatljiv definitivno su umerenost, jednostavnost i “klasičnost”, a ako vam se čini da vam je to već nekako poznato, ne grešite – Kejt Midlton se toliko puta ugledala na princezu Dajanu kada je stajling u pitanju. Dakle, učila je od najboljih!

Tako, na fotografijama u nastavku lako možemo da primetimo da i Kejt i Dajana obožavaju diskretan biserni nakit, velike raskošne šešire, klasične komade garderobe koji su uvek u modi, svedenu frizuru i šminku, a da kada se oblače, krajnji “ishod” uvek bude jednostavan, elegantan, ženstven, u monohromatskom stilu. I moramo da priznamo, obe su svaki put izgledale sjajno!

Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 1 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 2 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 3 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 4 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 5 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu 6 Svaki put kada je Kejt Midlton iskopirala princezu Dajanu
Comments