Street style Celine Dion – zar je potrebno bilo šta još reći? Ova megazvezda i part-time modna influenserka koristi svaku priliku da prošeta u kreacijama koje su izašle “pravo sa modne piste”, koje učvršćuju njen modni status nekoga ko se ne plaši da rizikuje.

Iako smo njen renesansni stil počeli da primećujemo ranijih godina (još od njenih prepoznatljivih pojavljivanja na Paris Fashion Week-u), posebno je počeo da privlači pažnju u poslednje vreme, kada je u Njujorku boravila nekoliko dana, za vreme svoje svetske turneje. Zahvaljujući svojim stilistima Pepe Muñoz i Sydney Lopez, pevačica je viđena na ulicama Manhattana u nekim od svojih najboljih kreacija, među kojima je bila romantična suknja dizajnera Oscara de la Rente, kao i pink “odelo”, kako još nismo videli, a kreirao ga je mladi dizajner Peter Do.

Između skandiranja fanova i rasprodatih koncerata, ove 51-godišnja zvezda zaista živi život najbolje što ume. U nastavku pogledaj neke od njenih senzacionalnih stajlinga sa Nedelje mode u Njujorku.

Dnevna elegancija

Celine Dion ponela je dizajn Brandona Maxwella koji predstavlja nešto između haljine i mantila, a “haljinu” je uparila sa farmerkama i sa dugim čizmama. Pokazala nam je da dnevna odeća može biti potpuno elegantna, a ipak ukombinovana sa svakodnevnim jeansom. Oko struka je nosila širok pojas, koji ovu kombinaciju čini još svečanijom, ali se svakodnevni aksesoar u vidu naočara i torbe potpuno uklopio u ovu nesvakidašnju ideju.

Sex & the City

Taman kad smo pomislili da njeni stajlinzi ne mogu biti zabavniji, pojavila se Celine Dion pravo iz epizode kultne serije Sex & the City. Ovaj stajling ćemo nazvati Celine Bradshaw jer je pevačica, čini se, prisvojila par pravila oblačenja jedne od glavnih junakinja serije. Ekcentričnu, romatičnu, cvetnu suknju, vibrantno roze boje ukombinovala je sa džemperom Oscara de le Rente iz jesenje kolekcije 2020 u boji slonove kosti, a stajling je finiširala minđušama u vidu perli juvelirke Lauren Addison. Duge, uske čizme u boji džempera su bile neizostavan deo ovog kreativnog stajlinga.

Dan za jahanje

Celine Dion ponela je Michael Kors haljinu, upravo iz kolekcije jesen 2020, koja evocira na engleska ženska odela, uniforme koje se nose pri jahanju konja. Crne čizme sa lancem i neobičan šešir pospešile su ovu fantaziju.

Comments