Ako želite da ove jeseni budete u trendu, ponesite odevne komade žute i boje zlata. Ovi odevni komadi i aksesoari su veoma efektni, a sa njima ćete ujedno izgledati kao prava dama. Pogledajte koje smo odevne komade danas izdvojili iz ponude Wannabe Shop-a!

Damska bluza žute boje predstavlja veoma elegantan i stajliš izbor za sve žene koje vole da nose kvalitetne odevne komade, a da ujedno budu u trendu. Mi smo danas izdvojili bluzu Wannabe Collection sa zanimljivim rukavima, zato što je veoma efektna, a ujedno se, zbog svog klasičnog kroja, može upotpuniti adekvatnim aksesoarima. Ako se i vama dopada, možete je naručiti ovde.

IMG 7670 Sve boje sunca

Ogrlica boje zlata može biti efektan dodatak svakoj elegantnoj odevnoj kombinaciji. Ne mora da bude glomazna da bi bila efektna, ali svakako može upotpuniti vašu odevnu kombinaciju. Nama se posebno dopala ogrlica Dve Šmizle koju možete naručiti na Wannabe Shop-u!

IMG 7671 Sve boje sunca

Sandale sa detaljima od zlata stajliš su izbor za sve trendi devojke. Osim što su udobne za nošenje, ove sandale su i veoma elegantan izbor za sve prilike. Nama su se posebno dopale ove sandale Šafran koje možete naći i naručiti na Wannabe Shop-u.

Comments