Sigurno ste i vi dva puta pogledali fotografiju kada naiđete na Krisi Tajgen. Uvek nam nešto zapadne za oko, bilo da je njena kosa, šminka ili modna kombinacija na crvenom tepihu.

Lepa manekenka i supruga pevača Džona Ledženda tokom poslednjih nekoliko godina zaista privlači pažnju medija i često je možete videti kako u tabloidima tako i u mnogim modnim magazinima. Modni i beauty stručnjaci se često osvrću na njen izgled ali i na izuzetno lepo našminkano lice i moderne frizure.

Krisi 9 Sve FRIZURE Krisi Tajgen

Ono što je posebno upečatljivo kod Krisi jeste to da kada je ugledamo na crvenom tepihu prvo što primetite jeste njen osmeh i harizma kojom zrači, ne obavezno kosa i šminka, već ta energija koja izbija iz njene ličnosti. Ona voli i prati trendove ali uvek umereno i prihvata samo ono što njenoj ličnosti i figuri pristaje.

Ipak, zanimljive frizure koje su krasile Krisino lice tokom nekoliko poslednjih godina nama su postale prava inspiracija za predstojeću sezonu i tople prolećne dane.

Krisi 6 Sve FRIZURE Krisi Tajgen

Frizura i boja kose u kojoj najčešće možete videti Krisi u poslednje vreme. Plavi pramenovi i podloga u boji meda divno pristaju ovoj manekenki tajlandskog porekla. Stepenastim šišanjem dobićete da kosa nakon feniranja izgleda bujnije a blagi talasi koji ležerno padaju daju dodatni romantični izgled lepoj Krisi. Kada kosu prebacite na jednu stranu, a drugi deo zategnete pozadi dobićete frizuru pogodnu za sve važne prilike. Ovakav način stilizovanja kose uvek čini da izgledate lepo i elegantno.

Krisi 3 Sve FRIZURE Krisi Tajgen

Još 2012. godine svidela nam se njena frizura sa dodele Grammy nagrada. Tada je imala tamniju boju kose, čokoladnu nijasnu koja joj savršeno pristaje uz tamniji ten. Kosa je visoko podignuta a ono što je dalo posebnu draž ovoj frizuri jeste koren koji je blago natapiran, i rep koji je blago razbarušen. Ovakvu frizuru možete dobiti, ukoliko kosu rastresete nakon feniranja pa je onda vežete u visoki rep.

Krisi 10 Sve FRIZURE Krisi Tajgen
Comments