Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Sve na šta treba da obratiš pažnju pre nego prihvatiš nečiji zahtev za prijateljstvo

Sve na šta treba da obratiš pažnju pre nego prihvatiš nečiji zahtev za prijateljstvo

1/3

U svetu koji je prebukiran raznim društvenim i socijalnim mrežama živiš sve vreme online. Pod pretpostavkom da si jedna od onih devojaka koja ima otvoren nalog na bar tri aplikacije, onda ti je sigurno telefon svakog dana usijan od obaveštenja i novosti koje pristižu putem njih. Na kraju krajeva, to jeste njihova svrha – da ti donose potrebne informacije, poruke, ljude… Ali šta je sa onima koji ti nisu poznati, niti su ti potrebni?

Verovatno se dešavalo da kada pogledaš novosti na svom profilu vidiš zahteve za prijateljstvo od osoba za koje nemaš predstavu ko su i šta hoće od tebe. Ponekad se nađeš u nedoumici šta da radiš sa njima, budući da možda imate zajedničke prijatelje ili interesovanja, pa odlučiš da ih prihvatiš jer – ko zna, možda će ti zatrebati za nešto jednog dana. Ali treba da budeš svesna da sa tim osobama deliš svoje lične podatke, i da nisu baš svi dobrodošli u tvoj odabrani krug prijatelja. Imamo par saveta koji ti mogu pomoći da u ovakvim slučajevima postupiš korektno i budeš adekvatno zaštićena od svih suvišnih očiju u tvojoj blizini.

Razmisli o krajnjem cilju

Postoje društvene mreže koje su unapred okarakterisane svojom svrhom (na primer LinkedIn), pa na osnovu nečije želje za povezivanjem putem njih možeš da pretpostaviš da je u pitanju poslovni kontakt. Čak i u tim slučajevima možeš da proveriš koliko toga imate zajedničkog i da li biste mogli da ostverite eventualnu saradnju. Dok na drugim nalozima, koji su recimo iz zabave (Facebook, Instagram, Twitter), može da se javi osoba za koju nisi sigurna da li ti je potrebna i neprijatno ti je da je odbijaš zbog zajedničkih poznanstava. U takvim situacijama je najbolje da ih prihvatiš, ali da ograničiš privatnost svojih objava. Nećeš rizikovati sa deljenjem ličnih stvari, a u slučaju da ti ta osoba nekada zatreba moći ćeš da joj se obratiš.

savet 5 Sve na šta treba da obratiš pažnju pre nego prihvatiš nečiji zahtev za prijateljstvo

Editors choice