Za kratko vreme, kroz seriju “Seks i gradKeri Bredšo postala je miljenica žena širom sveta i jedna od najvećih modnih ikona. Ova uloga je glumicu Saru Džesiku Parker i proslavila najviše, a učinila je i to da se titula modne ikone sa Keri donekle prebaci na nju. Skoro da nije imalo devojke, žene, koja nije poželela da se bar na momenat promeni sa Keri, što zbog Zverke, što zbog savršenog garderobera punog odevnih komada najvećih i najboljih svetskih dizajnera. Nije bilo situacija kada smo se zgrožavali jer je nešto loše obukla, svima se svidela čak i u štiklama, pidžami sa bundom preko sebe, jer je svaki njen izgled bio povezan sa njenim trenutnim osećanjima, što je u stvari ceo njen stil dovodilo na jedan viši nivo. Zbog toga je Keri iz serije mnogo i uticala, pa je za sobom, kao zaostavštinu, ostavila veliki broj modnih lekcija, a neke od njih vam upravo sada i prenosimo.

Naučila je devojke širom sveta da se oblače u skladu sa svojim raspoloženjem, pa da se tako i haljina koja nije predviđena za dan, tada i obuče. Haljina koja je predviđena za veče, elegantne štikle, mogu se poneti i tokom dnevne šetnje.

Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo Copy Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo

Ono što se nije praktikovalo jeste da i garderoba i detalji budu upadljivi. No, Keri je imala dosta situacija kada je pokazivala da veoma upečatljiva garderoba i još upečatljiviji dodaci mogu zajedno napraviti pravi bum i modni pogodak.

Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo2 Copy Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo

Štikle se mogu nositi uz sve, zar ne? Pa i par kratkih, širokih pantalona, koje su prvenstveno namenjene ležernim, opuštenim kombinacijama.

Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo3 Copy Sve o modi što smo NAUČILI od Keri Bredšo
Comments