Kako se znaci dele po elementima, i to na vatrene (Ovan, Lav, Strelac) što znači da su temperamntni, impulsivni, zemljane (Bik, Devica, Jarac), materijalno orijentisani, traže sigurnost, vazdušne ( Blizanci, Vaga,Vodolija) koji su komunikativni i vodene ( Rak, Škorpija, Ribe).

Kombinacija tvog znaka i podznaka otkriva tvoje glavne osobine i način na koji se ti ponašaš u svojoj okolini.

Tumačenje horoskopa počinje od podznaka tj. od vrha prve astrološke kuće i tumači se u smeru suprotnom od kretanja kazaljki za satu, kako su i poređanje astrološke kuće. Ako je prva astrološka kuća prazna, tj. u njoj se ne nalazi nijedna planeta, što mnoge odmah baca u očaj, to ne znači da je osoba slaba ličnost ili da se neće realizovati u životu. Jedan od najvećih mitova jeste da horoskopski znak vlada u prvoj polovini života, dok u drugoj preovladavaju osobine podznaka.

Šta zaista kombinacija tvog znaka i podznaka govori o tebi upravo ćeš saznati.

Zemljani znak – Vatreni podznak

Dobre strane : Praktična si i puna entuzijazma.

Loše strane : Implusivnost,nedostatak strpljenja.

Astro savet : Za tvoju okolinu mže biti veoma zamorno što stalno pokušavaš da budeš glava, smanji svoje liderske osobine i prepusti drugima da pokažu svoje sposobnosti.

Zemljani znak-Vazdušni podznak

Dobre strane : Strastvenost i komunikativnost, upornost.

Loše strane : Nedostatak motivacije za završavanje započetog.

Astro savet: Iskoristi svoje sposobnosti planiranja i odredi vreme koje ti je neophodno za završavanje dnevnih aktivnosti. Daj sebi malo oduška.

Zemljani znak- Zemljani podznak

Dobre strane : Čini nam se da je ovo jedna od boljih kombinacija, te je odlikuju samo pozitivne osobine. Često menjaš svoje stavove i mišljenje.

Loše strane : Tvrdoglavost i usporenost.

Astro savet: Volimo što čvrsto veruješ u svoje stavove, ali to ne znači da su uvek i ispravni..dopusti drugima da izraze svoje mišljenje i prihvati ga sa kritičke strane.

Zemljani znak- Vodeni podznak

Dobre strane : Praktičnost i intuitivnost.

Loše strane : Ljubomora i posesivnost.

Astro savet: Iako u vezama veoma lepo funkcionišete..kada dođe do ozbiljnijih svađa preovladava tvoja ljubomora..Razgovaraj sa partnerom na vreme o onome što te muči dok tvoja posesivnost ne dosegne velike razmere.

Comments