Probudi se sa seksi kožom koja je spremna za šminku uz Glamglow Dermaduo – noćnu magiju za kožu! Uz ovu kremu za noćnu obnovu kože, tvoja koža će biti blistava, zaglađena i hidrirana, a Glamglow Dermaduo je savršena za svaki tip kože!

Dreamserum (korak 1 – biserna krema) – serum koji se topi na vašoj koži, obogaćen ekstraktom zelene kafe i čaja sa Teaoxi tehnologijom. Bogat antioksidansima i obogaćen vitaminima za besprekoran izgled kože. Prodire duboko, obezbeđuje dodatnu energiju za kožu i vraća blistavost!

Dreamseal (korak 2 – siva krema) – obogaćena hijaluronskom kiselinom i ekstraktom mozuku zelene alge za osnaživanje kože i mladalačku blistavost. Obnavlja hidrataciju, obnavlja zaštitni sloj kože i daje mladalački sjaj!

krema 1 Sve što ti je potrebno za prelepu, seksi kožu

Kako bi izgledala blistavo tokom celog dana, koristi Glamglow Glowstarter lagano obojenu kremu za hidrataciju jer tvoja koža može da bude seksi! Ova krema ti garantuje hidrataciju, blistavost, energiju, sjaj i savršen ten, a odgovaraće svim tipovima kože.

Lagano obojena hidratantna krema za trenutnu hidrataciju i blistavost kože u nude glow nijansi. Dnevna krema i highlighter u jednom, obogaćena biljnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i ekstraktom zelenog čaja za jutarnje buđenje kože. Biserne čestice pomažu da trenutno vrati blistavost kože, prekrivajući nedostatke poput sivog i umornog izgleda kože. Može se koristiti samostalno ili sa tečnim puderom za dodatnu blistavost, kao i za područje vrata i dekoltea. Za muškarce & žene svih uzrasta, tipova i tonova kože.

krema 2 Sve što ti je potrebno za prelepu, seksi kožu
Comments