Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Verovala ili ne, estetična topla kupka koju možeš u raznim varijacijama videti na Instagramu ili Pinterestu, dugo se nalazila na mojoj bucket listi. Ne pitaj! Topla pena u kadi, miris sveća i eteričnih ulja u vazduhu, lagana muzika u pozadini i čaša vina uz sve to, na kraju beskrajno dugog i teškog dana – pravi mood. Ukoliko još uvek nisi sebe počastila ovom poslasticom za dušu i telo – ni ne znaš šta propuštaš!

Vikend je daleko, a tebi je već dosta svega? Eto razloga više da posvetiš sebi koji minut uživanja duže i umesto overtinkovanja ispod tuša, probaj da overtinkuješ u kadi – šalim se, nemoj, samo se potopi u toplu kupku i zaboravi na sve. A kako bi uživanje bilo potpuno, u nastavku ti otkrivamo nekoliko sitnica koje će ti biti potrebne za tvoje veče jer da, kupka se i te kako ozbiljno priprema!

Kupatilska “posteljina”

Ako je poenta kupke opuštanje i uživanje, to onda znači da ništa ne sme da ti smeta, da te bode, žulja ili na bilo koji način stvara neprijatnost. Iako kade na neki način i jesu prilagođene telu, makar neke, savetujemo ti da ipak razmisliš o tome kako bi mogla da je učiniš udobnijom za potrebe tvoje seanse sa samom sobom. Ovo znači da bi trebalo da nabaviš jastučić (za naslanjanje) i prostirku za kadu kako bi površina na kojoj ležiš bila iole mekša i udobnija. Mmm, sigurno se već opuštaš pri samoj pomisli, zar ne?

Stočić

Ukoliko želiš da u kadi čitaš knjigu, gledaš seriju na tabletu ili možda čak i nešto grickaš, obavezno nabavi i stočić koji će poput police biti malo iznad tvojih kolena, zakačen za ivice kade kako bi ti sve bilo pri ruci. Ukoliko samo želiš da spustiš piće, odgovaraće ti i stočić koji ćeš staviti tik pored kade. Drveni stočići su jako lepi, ali ukoliko se plašiš nereda, i plastični će biti okej.

Sveće

Sveće svaku atmosferu čine toplom i intimnom, te su samim tim obavezne i u ovoj prilici. Luksuzno i ušuškano – ko bi rekao da tvoje kupatilo može tako da izgleda? U zavisnosti od toga koliko si spretna, odgovaraće ti i one najsitnije sveće koje možeš da poređaš po ivici kade (čak i ako neka upadne u vodu, neće biti štete), ali ukoliko su ti velike sveće u staklenim čašama sigurnije i imaš gde da ih poređaš – samo napred. Najvažnije je da pronađeš savršeni miris za sebe i, jesam li već rekla da je što više sveća to bolje?

Editors choice