Dolazi nam jesen, a sa njom i menjanje garderobera, odnosno, vraćanje nekih odevnih komada koje najviše volimo da nosimo i zbog kojih se ovo godišnje doba i te kako voli. Među prvima, možda i najviše voljena i korišćena sigurno je kožna jakna koju nijedna osoba od stila ne zaobilazi, pa je zbog toga treba uvek tražiti pažljivo i pametno. Ako si ovog puta u potrazi za novom kožnom jaknom, neke od ovih stvari moraš da znaš.

Odaberi pravi kroj

Kada biraš kožnu jaknu za sebe, onda je bitno da pronađeš onu koja će ti najviše odgovarati, posebno zbog toga što ćeš je nositi u svim dobima dana i noći i u skoro svim prilikama. Ako ti je potrebna za te prelazne periode, biraj jakne sa pamučnim ili nekim tankim postavama, dok, kada želiš da je koristiš i zimi njena postava mora da bude od vune ili nekog toplijeg materijala. Sve zavisi od toga koliko je često nosiš i sa čim je kombinuješ, ali neka prati liniju tvog tela, malo strukiranija, jer će tako biti odličan pratilac svakom tvom autfitu.

trend kozna jakna 2 Sve što treba da znaš kada kupuješ novu kožnu jaknu trend kozna jakna 3 Sve što treba da znaš kada kupuješ novu kožnu jaknu
Comments