Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/2

Kako nosimo nakit ove sezone? Sa stilom, naravno! Ovaj tekst bismo slobodno mogli nazvati “Marco Panconesi i umetnost aksesoara”. Ne, stvarno, ako je neko uspeo da definiše pojam visoke elegancije onda je to ovaj čovek.

A ko je zapravo Marco? Dizajner nakita poreklom iz Italije koji je svojom pojavom napravio pravi bum u kreativnoj industriji. Od malih nogu bio je zaintrigiran suptilnim zanatom izrade omiljenih aksesoara svake žene. Još kao dečak igrao se kako kolekcijom svoje bake, tako i svakim svetlucavim komadom koji bi mu došao pod ruku. Po njegovim rečima, porodično nasleđe koje je podrazumevalo široku lepezu plemenitih metala različitih formi i dimenzija inspirisalo ga je da kreira komade oblikovane uspomenama iz detinjstva.

Istoimeni brend lansirao je u julu ove godine, a mi opravdano želimo svaki komad iz aktuelne linije. Neke od najboljih stvari u životu dobre su pre svega kada dolaze u velikim količinama, a nakit je jedna od njih. Da li postoji pogrešan način za njegovo nošenje? Odgovor na ovo pitanje je jedno veliko ne! Delikatna izrada i savršene forme samo su neki od razloga da zapamtite novo ime jewelry scene. Treba napomenuti da su se pri stvaranju ovih lepotica koristili materijali poput kvarca, vulkanskog stakla i brušenog kamenja.

Editors choice