Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Kako nosimo nakit ove sezone? Sa stilom, naravno! Ovaj tekst bismo slobodno mogli nazvati “Marco Panconesi i umetnost aksesoara”. Ne, stvarno, ako je neko uspeo da definiše pojam visoke elegancije onda je to ovaj čovek.

A ko je zapravo Marco? Dizajner nakita poreklom iz Italije koji je svojom pojavom napravio pravi bum u kreativnoj industriji. Od malih nogu bio je zaintrigiran suptilnim zanatom izrade omiljenih aksesoara svake žene. Još kao dečak igrao se kako kolekcijom svoje bake, tako i svakim svetlucavim komadom koji bi mu došao pod ruku. Po njegovim rečima, porodično nasleđe koje je podrazumevalo široku lepezu plemenitih metala različitih formi i dimenzija inspirisalo ga je da kreira komade oblikovane uspomenama iz detinjstva.

Istoimeni brend lansirao je u julu ove godine, a mi opravdano želimo svaki komad iz aktuelne linije. Neke od najboljih stvari u životu dobre su pre svega kada dolaze u velikim količinama, a nakit je jedna od njih. Da li postoji pogrešan način za njegovo nošenje? Odgovor na ovo pitanje je jedno veliko ne! Delikatna izrada i savršene forme samo su neki od razloga da zapamtite novo ime jewelry scene. Treba napomenuti da su se pri stvaranju ovih lepotica koristili materijali poput kvarca, vulkanskog stakla i brušenog kamenja.

Editors choice