Nisi jedna od onih devojaka koje imaju izraženiji pigment kose i obrva, pa da bi postigla njihov savršen izgled potrebno je da sama poradiš na tome. Isprobala si različite olovke za iscrtavanje obrva, senke i gelove i zamorno ti je da svakog dana sa apsolutnom preciznošću formiraš identičan oblik. Osim što iziskuje dosta vremena, takođe podrazumeva i trošenje odgovarajuće šminke, a samim tim i novca.

Kako bi došla do trajnog rešenja, odvoj novac koji inače daješ na šminku ukoliko se odlučiš za tehniku iscrtavanja obrva. Zvuči sjajno jer nakon toga možeš da odahneš i zaboraviš na obavezu koja ti je bila suvišna. Ipak, pre nego što zakažeš tretman trajnog iscrtavanja obrva, potrebno je da budeš sasvim upućena u to. Navodimo ti par saveta i informacija koje će ti pomoći prilikom odlučivanja i pripreme za ovu vrstu tretmana.

obrve 5 Sve što treba da znaš o tehnici iscrtavanja obrva

Tehnika iscrtavanja obrva je oblik tetoviranja

Koliko god da dobro zvuči jednom obavljeno iscrtavanje obrva nakon kojeg više nemaš potrebu da razmišljaš o njima, moraš biti svesna da je proces iscrtavanja zapravo oblik tetoviranja. Ukoliko nemaš već urađene tetovaže na svom telu, budi spremna na jedan vid nje putem ovog tretmana. Radi se o ubrizgavanju pigmenta ispod kože na tvom licu, što znači da u stvari tetoviraš obrve. Naravno, to neće izgledati kao da ih je neko samo obojio, već precizno iscrtao dlačice koje izgledaju realno. Iako nije intenzivno i primetno poput klasične tetovaže, ipak podrazumeva podleganje regularnom procesu.

Comments