OK, mene stvarno zbunjuje ovo odsustvo zime! Po ceo dan sam u kožnoj jakni i skoro pa letnjim krpicama (da, dobro, uveče mi bude malo hladno) i iako to jeste slatko jer ko ne želi da produži taj osećaj leta, nedostaje mi ono baš hladno vreme da se zamotam u omiljene šalove, ušuškam i topli kaput, stavim šešir… Nedostaje mi taj zimski layering i mogućnost da napravim nebrojeno kombinacija od svih ključnih zimskih komada. Ali dobro, de, biću strpljiva i usput ću smišljati na koji način ću se ove zime igrati sa stilom.

Uglavnom, dok ne dođe ta prava zima, taman imamo dovoljno vremena da prečešljamo ključne trendove za predstojeći period i naučimo nekoliko bitnih modnih lekcija koje će nam biti od koristi tokom narednih meseci.

Dakle, ovo su zimski trendovi koji su označeni kao najveći!

Animal print je tu da ostane

Sigurno si i sama primetila da je nastala neverovatna pomama za animal printom! On je trenutno SVUDA! Dok smo se ranije odlučivale za leopard kapute ili leopard čizmice/baletanke, danas možemo da biramo između mnogo više “životinja” – tu su tigar, zebra, piton, pa sve to u nekim ludim bojama za još upečatljiviji efekat. Zapamti samo da je, ako nosiš animal print, najsigurnije da ostatak kombinacije držiš svedenim kako ne bi bila baš toliko upadljiva (osim ako to želiš naravno). Dakle, crna + animal = stylish izgled koji izgleda kao sa modnih pista!

Braon je nova crna

Počevši od Fendi pa sve do Chloé, mnoge modne kuće su u svoje zimske kolekcije uključile braon boju, u duhu mode sedamdesetih. Ovo znači da će braon biti nova crna, makar kada je reč o ovoj zimi, a braon je jedna od onih boja koja odlično izgleda u monohromatskim kombinacijama! Dovoljno je da odabereš dve do tri nijanse i da se poigraš sa svojim zimskim kombinacijama kako bi osmislila potpuno nov i drugačiji stajling (jer su crna i siva za zimu passé).

Mini #party haljine menjaju igru

Zima je jedno od najveselijih doba godine upravo zbog silnih praznika koji predstavljaju odličan povod za okupljanje, zabavu i dobar provod. Ovo znači da će ti biti potrebno nešto efektno da obučeš, a mini party haljine su savršen izbor! Spremi se za to da ćeš svuda na Instagramu viđati gole noge i zabavne mini haljine koje će te sigurno inspirisati da osmisliš svoj savršeni novogodišnji look. Ove zime će se partijati kao da je 1989. što znači da tvoj stajling treba da uključi sve – saten, svilu, pliš, kristale i sve to u izobilju! 

Comments