U šestoj epizodi L’Oreal Paris Master Classa, oficijelni šminker L’Oreala Paris, Marko Nikolić, zajedno sa Ninom Milović, kreativnom direktorkom i suosnivačem WANNABE Magazine-a i WANNABE Media kreativnog studija, govoriće o konturisanju i hajlajtu. Saznaćemo na kojim delovima lica treba nanositi konture, odnosno hajlajt, kao i koje nijanse i teksture proizvoda bi trebalo da koristimo kako bismo postigli željeni efekat i osvežili lice.

Prilikom konturisanja možemo koristiti tečne i kremaste proizvode ili “suve” kompaktne proizvode. Konturišemo one delove koje želimo vizualno da suzimo. Važno je da delove koje konturišemo lagano osenčimo, kako bismo dobili što prirodniji izgled.

Hajlajter nanosimo na delove lica koje želimo da posvetlimo i istaknemo. Takođe možemo koristiti kremaste i tečne proizvode koji daju prirodniji efekat, ili kompaktne presovane proizvode za intenzivniji efekat.

Za posvetljivanje određenih delova lica, možemo koristiti i tečni korektor koji je za nijansu svetliji od nijanse naše kože, a za još svežiji izgled možemo na vrh jagodica naneti malo rumenila.

Spisak korišćenih proizvoda:

L’Oreal Paris True Match tečni puder

L’Oreal Paris Back to Bronze mat bronzer

L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer korektor

L’Oreal Paris Woke Up Like This rumenilo (Peach Addict)

L’Oreal Paris Woke Up Like This tečni hajlajter

L’Oreal Paris Woke Up Like This paleta hajlajtera

340A9001 scaled e1613419324494 Sve što treba da znate o konturisanju i hajlajtu (LOreal Paris Master Class)

Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments