U četvrtoj epizodi L’Oreal Paris Master Classa, oficijelni šminker L’Oreala Paris, Marko Nikolić, zajedno sa Ninom Milović, kreativnom direktorkom i suosnivačem WANNABE Magazine-a i WANNABE Media kreativnog studija, govoriće o proizvodima za usne. U ovoj epizodi saznaćemo sve o preciznom nanošenju karmina, o različitim teksturama proizvoda za usne, kao i o trikovima pomoću kojih će one izgledati punije.

340A8926 scaled e1612796732819 Sve što treba da znate o proizvodima za usne (LOreal Paris Master Class)

Pre samog nanošenja karmina, važno je da usne budu adekvatno pripremljene i hidrirane. Kako biste preciznije naneli ruž, možete koristiti olovku za usne, kojom ćete preciznije oivičiti ivice i dobiti efekat “punijih usana”. Nakon nanošenja olovke možete dodati karmin u boji ili samo malo sjaja, koji će dati prirodniji efekat.

Kada je u pitanju izbor karmina, postoje različite teksture, kojima se postiže različit efekat. U zavisnosti od toga kakav efekat želite, možete se odlučiti za kremaste, sjajne ili mat teksture.

Pro tip za preciznije nanošenje

Kako biste bili sigurni da je vaš ruž precizno nanesen, Marko predlaže da ivice usana dodatno oivičite korektorom, kako biste uklonili sve nepreciznosti koje su nastale prilikom nanošenja.

Spisak korišćenih i spomenutih proizvoda:

L’Oreal Paris Color Riche olovka za usne (nijanse 107 i 125)

L’Oreal Paris Lip Crayon ruž u olovci (101 Smooth Caramel)

L’Oreal Paris Color Riche Nudes ruž (01 No Obstacles)

L’Oreal Paris Rouge Signatuer Brilliant tečni ruž  (311 Be Brilliant)

L’Oreal Paris Les Macarons tečni ruž (832 Strawberry Sauvage)

L’Oreal Paris Woke Up Like This rumenilo (Peach Addict)

340A8936 scaled e1612796800936 Sve što treba da znate o proizvodima za usne (LOreal Paris Master Class)

Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments