Ako volite modu, maštovite ste i kreativne, verovatno pun potencijal, kada je odevanje u pitanju, možete pokazati upravo u “uličnom” stilu. Postoji mnogo savršenih street style kombinacija koje nas svakodnevno inspirišu, ali ako pogledate malo bolje, videćete da sve one imaju nekoliko tačaka preklapanja. Zato, ako i vi želite da zablistate na ulici, evo šta vam je neophodno.

Mesto

Da biste bile zvezde “uličnog” stila, važno je da budete uslikane na nekom lepom mestu. Ovo je naročito važno ako se fotografišete za blog. U zavisnosti od okoline u kojoj ćete se naći, vaša kombinacija će lepo doći do izražaja. Pogledajte samo druge fotografije street style-a. Gotovo da nema ni jedne koja ima “lošu” pozadinu. Sve su savršeno isplanirane tako da deluju spontano uhvaćene baš tu.

street style1 Sve što vam je potrebno da biste bile Street Style zvezda

Poza

Ako volite da se fotografišete, verovatno ste do sada već pronašle “magičnu” pozu pomoću koje uvek ispadnete odlično. Prosto, svaka devojka je ima. Ipak, kada govorimo o “uličnom” stilu, što spontanije ispadnete, to je bolje. Nemojte toliko očigledno da pozirate već pronađite način koji će biti kao 2 u 1: opušteno i prirodno sa jedne strane, ali i lepo i zadovoljavajuće za gledanje, sa druge.

street style2 Sve što vam je potrebno da biste bile Street Style zvezda

Stil, bez obzira na vreme

Naravno, nećete ići razgolićene, a napolju pada sneg. Obući ćete se u skladu sa temperaturom, ali i dalje sa stilom. To što je napolju hladno, ne znači da treba da se uvijete u ćebe i idete naokolo. Postoji mnogo trendi kombinacija koje ćete obožavati, a namenjene su upravo zimskom vremenu.

street style3 Sve što vam je potrebno da biste bile Street Style zvezda
Comments