Arianin producent, Tommy Brown, tokom jednog od Instagram uključenja, poručio je fanovima da će se neke od pesama koje nisu uključene u prethodni album jer ih je pevačica smatrala previše ličnim, naći na novom, šestom studijskom albumu. Pevačica je bila aktivna tokom cele godine izbacujući pesmu Stuck With U sa Justinom Bieberom za vreme karantina i gostujući na Lady Gaginom albumu Chromatica na pesmi Rain On Me koji je debitovao na prvom mestu Bilbordove top liste. Vredi podsetiti i da je Arianin poslednji album Thank u, next takođe debitovao na prvom mestu muzičkih top lista i postavio rekord kao najstrimovaniji album na svim servisima širom sveta.

Ipak, to nije jedini Arianin projekat koji željno iščekujemo, s obzirom na činjenicu da je prošle nedelje potvrdila da će igrati u novoj Netflixovoj komediji pod imenom Don’t Look Up. Glavne uloge u ovom filmu poverene su glumačkim veteranima Leonardu Di Capriu i Meryl Streep, a pored njih u filmu će igrati i Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill i Matthew Perry. Pored Ariane, kao pojačanje iz muzičke industrije pojaviće se i Kid Cudi koji trenutno igra u Guadagninovoj seriji We Are Who We Are. Adam McKay koji stoji iza brojnih holivudskih komedija je i režiser i scenarista, a priča prati dvoje astronoma koji pokušavaju da upozore javnost na postojanje asteroida koji bi mogao da uništi planetu Zemlju.

Osim novog albuma koji će sigurno probiti sve muzičke rekorde kao i njeni prethodni poduhvati, pevačica očigledno vredno radi i na usavršavanju u drugim sferma kao što je gluma, kojom se nije bavila još od svojih ranih početaka i karijere na Nickeleodeonu.

Naslovna fotografija: instagram.com/arianagrande

Aleksandra Aničić

Comments