Gossip Girl je serija koja, iako se završila pre čak 8 godina, i dalje ima veliki broj obožavatelja i gledalaca širom sveta, a vesti o njenom rimejku neki su dočekali sa oduševljenjem, a neki sa dozom skepticizma. Rimejk ove planetarno popularne serije nam stiže uskoro na male ekrane, a ovo je sve što znamo o novim zvezdama Upper East Side-a.

O kome će biti serija?

S obzirom na to da je originalna serija bila fokusirana na anonimnu osobu koja je objavljivala najintimnije tajne svojih poznanika na internetu, sigurno je da će nova sezona biti fokusirana na uticaj društvenih mreža i interneta na naše živote. Iako neki seriju već klasiikuju kao rimejk, producent Joshua Schwartz tvrdi da je ovo samo moderni nastavak serije koju znamo i volimo. Prema rečima producenata, nova generacija će biti podvrgnuta potpuno drugačijem društvenom nadzoru od strane čuvene Gossip Girl, a nove epizode pokazaće nam koliko su se društvene mreže promenile u poslednjoj deceniji i na koji način ih danas posmatraju tinejdžeri. Zvezde nove sezone predstavljaće novu generaciju razmaženih bogataša sa Upper East Side-a, a zanimljivo je da će se radnja takođe odvijati u prostorijama škole Constance Billard na Menhetnu.

Iz produkcije je takođe potvrđeno da u novim epizodama nećemo imati priliku da vidimo nikoga iz originalne glumačke postave, ali da će Serena, Blair, Chuck i Nate biti prisutni u pričama novih generacija. Ipak, i dalje ne žele da isključe mogućnost da će se neko iz originalne postave pojaviti makar na kratko u jednoj od narednih sezona. Uz nas je i dalje Kristen Bell koja je dala glasa sveznajućoj Gossip Girl u svih 120 epizoda serije. Radnja je smeštena u sadašnjost, što znači da se nastavlja otprilike 3 godine nakon poslednje epizode.

Comments