Nema šta, jesen jeste došla ali neću o tome da vam pričam, depresija i drama oko nastupajućeg kišnog prioda su dovoljno velike da bih dolivala ulje na vatru. Not my style. Sve će biti u redu, leto će trajati zauvek. Nego, “nema šta” se odnosilo na nedvosmislenu prevlast džinsa u odnosu na sve druge stvari koje imamo u ormarima. To sam htela da vam kažem. Da je došlo zapravo super vreme, jer hajde priznaj, koliko puta is preko leta htela da obučeš svoje omiljene farmerke ali jednostavno se nije moglo. Nikako. E pa sad se može! Vuhuu! I to uz sve i svašta zapravo. To sam htela… Da podsetim na radosne stvari jeseni. Realno, volimo džins. Ne bismo ama baš nikako mogle da zamislimo kompletan garderober bez jednog para… ili pet, ni bez pet pari ne bismo mogle da zamislimo. One su onaj siguran komad uz koji ne postoji fail, toga nikada nema sa džinsom u svom timu. Kada “nemamo šta da obučemo” ili kada se nema vremena za razmišljanje, spremne za svaki event, brunch, izlazak, rođendan, kancelariju (osim ako nemaš striktan dress code, onda ne znam šta bih rekla), i uvek postoje novi zanimljivi načini da se stilizuje, i to neretko neki o kojima nikada nisi ni razmišljala.

Dokaz za to je što ćemo ti predstaviti nekoliko načina kako možeš da nosiš svoje manje ili više omiljene farmerke, i uverena sam da u svom ormaru već imaš sve što je potrebno za te male eksperimente. To je fora sa džinsom, sve ide čak i ono što ti nikada ne bi palo na pamet.

Spremna sa jesenje osveženje? Idemo!

Layering trikovi

Uvek layering uveeek, i da sam znala koliko ću voleti ovo kad mi je mama govorila “slojevito se obuci”, a ja prevrtala očima misleći se šta aman ima slojevito da se obučem, želim suknju, ne bih verovala. Omiljene svilene bluze na V izrez, nastavljaju svoj život i zimi, samo uz košulju ispod i farmerke. Šuškavi mantil i trenč su dodatak. Što više slojeva to bolje, ne samo estetski, već i jesenje. Tipičnog oktobarskog dana se od ujutru do uveče izmene bar tri godišnja doba. Aktivna devojka mora biti spremna.

Comments