Niki Hilton (Nicky Hilton) važi za jednu od stilizovanijih ličnosti na javnoj sceni. Američki model i naslednica velikog bogatstva Hilton porodice, ima specifičan ukus kada su torbe u pitanju. Iako je stalno na meti modnih kritičara širom sveta, ovog puta smo pod lupom stavili njene torbe. Koje brendove ona najčešće šeta, kog kreatora nosi pod rukom i koja je njena omiljena boja – videćemo. Na vama je da dobro pogledate njen izbor i pronađete svog favorita.

Ovaj modni kutak otvaramo sa brendom Valentino, ne samo zbog toga što ga Niki često nosi, već što u potpunosti zadovoljava sve kriterijume jedne odlične torbe. Sa njom na ramenu, Niki Hilton odaje utisak prave pravcate California girl. Međutim, kad već ima malu Valentino torbu, što da nema i veliku? Ista kao i ona od malopre, samo mnogo praktičnija jer u nju može da stane sve i svašta. Nitne su jako popularne i odlično idu uz crnu boju, čak i daju posebnu rock notu. Kao što ste mogli da primetite, Niki drži do toga da torba bude klasična i efektna. Kada bira torbu u ljubičastoj boji, teži da nema puno ukrasa. Baš takvu je uklopila sa šarenom haljinom, a brend već pogađate – Valentino opet.

U moru Valentino torbi, našla se jedna brenda Chloe Paddington. Prepoznaćete je po ogromnom katancu i skroz jednostavnom kroju. Kada Niki bira torbu sa potpisom modne kuće Fendi, ona od hiljade i hiljade različitih izabere jednu u braon boji, koja podseća na stil koji preferira. Da bude dovoljno velika, klasična i bez puno detalja. Ipak, u njen izbor dodajemo i Louis Vuitton poznati dezen i ona je uklopila šare ovog poznatog brenda na samo njoj poznati način. Da ne zaboravimo da spomenemo i Gucci na njen način.

Čudna je što se izbora torbi tiče. Od zelene, ljubičaste, do neprevaziđene crne. Niki takođe preferira da torbu istog modela ima u više različitih boja. Tako je jedan model Balenciaga torbe iznosila u svim mogućim bojama.

Pročitaj tekst – Top 10 ružičastih torbi

Nicky Hilton Valentino SL1 Sve torbe: Nicky Hilton

Crna i jednostavna torba, koja se odlično uklapa u kombinaciju koju je Niki ponela

Nicky Hilton Valentino SL2 Sve torbe: Nicky Hilton

Valentino uvek i zauvek!

Nicky Hilton Valentino SL3 Sve torbe: Nicky Hilton

Niki obožava da nosi torbe brenda Valentino

Nicky Hilton Chloe Paddington SL4  Sve torbe: Nicky Hilton

Promene radi, tu je crna, klasična torba brenda Chloe Paddington

Nicky Hilton Fendi SL5 Sve torbe: Nicky Hilton

I Fendi je dobio svoje mesto u Nikinoj kolekciji torbi

Nicky Hilton Fendi SL6 Sve torbe: Nicky Hilton

Crno-bela kombinacija je uvek pogodak

Nicky Hilton Gucci SL81 Sve torbe: Nicky Hilton

Da li to na njenoj ruci visi Gucci torba?

Nicky Hilton Balenciaga SL9 Sve torbe: Nicky Hilton

Savršena Balenciaga torba u neonskoj boji

Nicky Hilton 10 Sve torbe: Nicky Hilton

Tačkasta čarolija koju potpisuje brend Genevieve Jones Tree Bucket

Izvori fotografija: purseblog.com

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

 

Comments