Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Sve kreacije na reviji bile su crvene boje, simbolično predstavljajući alarmantan podatak da godišnje u Srbiji premine oko 30 ljudi čekajući transplantaciju organa. Među brojnim poznatim ličnostima koje su prošetale pistom su Tanja Bošković, Ašhen Ataljanc, Danica Maksimović, Duška Jovanić, Ana Stanić, Olivera Kovačević, Tamara Krcunović, Sara Jovanović, Lena Kovačević, Biljana Cincarević i drugi.

Nakon toga, pored manekena, u obući poznatog australijskog brenda UGG pistom su prošetali: kao dugogodišnja ambasadorka UGG brenda u Srbiji Marijana Mićić, i nova ovogodišnja lica za UGG: mladi glumci Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.

UGG 1 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 2 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom

Udobna UGG obuća, koja diktira modne trendove uvek će vas inspirisati da izađete napolje i uživate u duhu aktuelnog godišnjeg doba. Prateći klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu ženama, muškarcima i deci. Kolekcija za proleće-leto 2016 inspirisana je klasičnim automobilima “hotrod“, najviše onim šljaštećim iz 1950, ali i onim iz 1970. “Vintage“ ne izlazi iz mode, te se i ovog puta UGG poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode.

UGG 3 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 4 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 5 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 6 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 7 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom

“Treadlite“ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih i retro sandale sa visokom platformom i novim  “vintage“ detaljima još uvek u prvom planu. Kolekcija potvrđuje da udobnost, opušteniji stil i samopouzdanje diktiraju trendove i ove sezone.

Editors choice