Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve kreacije na reviji bile su crvene boje, simbolično predstavljajući alarmantan podatak da godišnje u Srbiji premine oko 30 ljudi čekajući transplantaciju organa. Među brojnim poznatim ličnostima koje su prošetale pistom su Tanja Bošković, Ašhen Ataljanc, Danica Maksimović, Duška Jovanić, Ana Stanić, Olivera Kovačević, Tamara Krcunović, Sara Jovanović, Lena Kovačević, Biljana Cincarević i drugi.

Nakon toga, pored manekena, u obući poznatog australijskog brenda UGG pistom su prošetali: kao dugogodišnja ambasadorka UGG brenda u Srbiji Marijana Mićić, i nova ovogodišnja lica za UGG: mladi glumci Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.

UGG 1 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 2 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom

Udobna UGG obuća, koja diktira modne trendove uvek će vas inspirisati da izađete napolje i uživate u duhu aktuelnog godišnjeg doba. Prateći klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu ženama, muškarcima i deci. Kolekcija za proleće-leto 2016 inspirisana je klasičnim automobilima “hotrod“, najviše onim šljaštećim iz 1950, ali i onim iz 1970. “Vintage“ ne izlazi iz mode, te se i ovog puta UGG poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode.

UGG 3 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 4 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 5 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 6 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom UGG 7 Svečano otvaranje 39. BlacknEasy Fashion Week a humanitarnom revijom

“Treadlite“ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih i retro sandale sa visokom platformom i novim  “vintage“ detaljima još uvek u prvom planu. Kolekcija potvrđuje da udobnost, opušteniji stil i samopouzdanje diktiraju trendove i ove sezone.

Editors choice