U sredu je u jedinstvenom Nike Store-u u tržnom centru “Ušće” svečano predstavljena najnovija Nike Sportswear Aeroloft kolekcija, kreirana sa ciljem da pobedi zimu. Aeroloft kolekciju čine muška jakna, kao i ženski modeli parke, bomber jakne i takozvane cape jakne.

Dusan Vlahovic Milica Dabovic Valeri Bozinov Svečano predstavljena ekskluzivna Nike Sportswear Aeroloft kolekcija

Veliki broj ljubitelja Nike brenda, među kojima su bili naši najpoznatiji sportisti, košarkašica Milica Dabović i fudbaleri Partizana, Dušan Vlahović i Valeri Božinov uživali su u demonstraciji najnovije tehnologije koja nam stiže iz Nike-a.

Kosarkasica Milica Dabovic Svečano predstavljena ekskluzivna Nike Sportswear Aeroloft kolekcija

Kratku demonstraciju najnovije Nike Tech Fleece Aeroloft jakne, dizajnirane da zadrži toplotu i po hladnom vremenu, imao je i mladi glumac, Nikola Glišić: “Kombinacijom Tech Fleece i Aeroloft tehnologije kreirana je zimska jakna koja će svojim karakteristikama i jedinstvenim siluetama dominirati sportskom, ali i modnom scenom. Posebno je pogodna za sve ljude koji se i u zimskim uslovima bave sportom na otvorenom, jer čuva toplotu tela i omogućava povećanu pokretljivost.”

Fudbaleri Partizana Svečano predstavljena ekskluzivna Nike Sportswear Aeroloft kolekcija Glumac Nikola Glisic Svečano predstavljena ekskluzivna Nike Sportswear Aeroloft kolekcija

Udobna Nike Tech Fleece Aeroloft kolekcija namenjana dinamičnoj svakodnevnici u zimskim uslovima s razlogom je najavljena kao superiorna oprema koja će ove sezone potpuno redefinisati uslove postavljanja novih sportskih rekorda.

Comments