Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

A|X Armani Exchange, najurbaniji brend unutar jedne od najvećih svetski modnih grupacija, Armani Grupe, u subotu je u jednoj od beogradskih radnji u Delta City-ju predstavio jedinstvenu kolekciju majica nastalu u saradnji sa nekim od najpoznatijih svetskih street art umetnika. Gio Pastori je jednan od sedam ilustratora koje je Giorgio Armani izabrao za učestvovanje u ovom projektu, koji je u Armani Exchange radnji pokazao svoju kreativnost i potvrdio zašto ga je časopis Forbes svrstao na listu 30 najuticajnijih evropskih street art umetnika ispod 30 godina. U ovaj jedinstveni projekt uključili su se i brojni gosti osmišljavajući jedinstvene kreacije. Capsule kolekciju koju možete pronaći u Armani Exchange radnjama u Srbiji, ali i na on-line platformama koristeći hashtag #st_ART, osmislili su mladi, urbani i kreativni pojedinci – Gio Pastori, Matthew Knott, Decue Wu, Qunetin Monge, Van Orton, Jenny Perez, Ale Giorgini – čije ilustracije i grafike svakodnevno koriste neki od najpoznatijih lifestyle brandova.

Mina Krstić Ana Ostojić i Gio Pastori 1 Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju 1 Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju

Projekat prezentacije i kreiranja jedinstvene kolekcije majica sprovodi se u preko 200 Armani Exchange radnji širom sveta i donosi iskorak branda ka nekonvencionalnom poimanju mode. To potvrđuje i aktualna kampanja za jesen/ zimu koja donosi seriju crno-belih fotografija britanske glumice i modela Care Delevingne, međunarordne DJ zvezde Martina Garrixa i kineskog pevača i glumca Lia Yifenga. Svetski poznati nosioci kampanje obraćaju se mlađoj publici, stvaraju trendove i savršeno tumače vrednosti brenda. Njihov ironičan stav blješti kroz snimljene kadrove; a sa njihovim izrazima i gestikulacijama slobodno se prepuštaju brendu. Koncept kampanje je jednostavan, ali ipak ima veliki uticaj: rastavljena slova A i X iz logotipa branda koriste se na inovativan način, jer slova postaju rekviziti u rukama nosioca kampanje, poput velikih naočara, vinil ploča, gumenih kugli, piratskih zakrpa i sijalica.

Armani Exchange capsule kolekciju potražite na sledećim lokacijama: Armani Exchange/ Delta City i Armani Exchange/ Rajićeva Shopping Center.

Editors choice