Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

A|X Armani Exchange, najurbaniji brend unutar jedne od najvećih svetski modnih grupacija, Armani Grupe, u subotu je u jednoj od beogradskih radnji u Delta City-ju predstavio jedinstvenu kolekciju majica nastalu u saradnji sa nekim od najpoznatijih svetskih street art umetnika. Gio Pastori je jednan od sedam ilustratora koje je Giorgio Armani izabrao za učestvovanje u ovom projektu, koji je u Armani Exchange radnji pokazao svoju kreativnost i potvrdio zašto ga je časopis Forbes svrstao na listu 30 najuticajnijih evropskih street art umetnika ispod 30 godina. U ovaj jedinstveni projekt uključili su se i brojni gosti osmišljavajući jedinstvene kreacije. Capsule kolekciju koju možete pronaći u Armani Exchange radnjama u Srbiji, ali i na on-line platformama koristeći hashtag #st_ART, osmislili su mladi, urbani i kreativni pojedinci – Gio Pastori, Matthew Knott, Decue Wu, Qunetin Monge, Van Orton, Jenny Perez, Ale Giorgini – čije ilustracije i grafike svakodnevno koriste neki od najpoznatijih lifestyle brandova.

Mina Krstić Ana Ostojić i Gio Pastori 1 Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju 1 Svetska Street Art elita predstavila novu Armani Exchange kolekciju

Projekat prezentacije i kreiranja jedinstvene kolekcije majica sprovodi se u preko 200 Armani Exchange radnji širom sveta i donosi iskorak branda ka nekonvencionalnom poimanju mode. To potvrđuje i aktualna kampanja za jesen/ zimu koja donosi seriju crno-belih fotografija britanske glumice i modela Care Delevingne, međunarordne DJ zvezde Martina Garrixa i kineskog pevača i glumca Lia Yifenga. Svetski poznati nosioci kampanje obraćaju se mlađoj publici, stvaraju trendove i savršeno tumače vrednosti brenda. Njihov ironičan stav blješti kroz snimljene kadrove; a sa njihovim izrazima i gestikulacijama slobodno se prepuštaju brendu. Koncept kampanje je jednostavan, ali ipak ima veliki uticaj: rastavljena slova A i X iz logotipa branda koriste se na inovativan način, jer slova postaju rekviziti u rukama nosioca kampanje, poput velikih naočara, vinil ploča, gumenih kugli, piratskih zakrpa i sijalica.

Armani Exchange capsule kolekciju potražite na sledećim lokacijama: Armani Exchange/ Delta City i Armani Exchange/ Rajićeva Shopping Center.

Editors choice