WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Osnovan pre 130 godina kao kompanija koja prodaje parfeme, Avon do danas nudi neke od najprodavanijih mirisa na tržištu. To je motivisalo i svetski poznate dizajnere parfema da ekskluzivno za Avon kreiraju mirisne note u neodoljivim pakovanjima, dostupne svima. Sada, zahvaljujući popustima do 45%, po veoma pristupačnim cenama možete isprobati dizajnerski kvalitet i uroniti u čarobne priče koje se kriju u bočicama posebno kreiranih parfema. Pronađite parfem u koji ćete se zaljubiti i koji će postati vaše tajno oružje u svakoj prilici!

Little Black Dress parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Dizajneri poput neverovatne Karolin Sabas, nagrađivanih Sonje Konstant i Gijoma Flavinjia koji su deo moćnog tima vodeće svetske kuće parfemske industrije – Givaudan, kao i talentovanog Olivera Krespa, sa posebnom posvećenošću i veštinom stvorili su ekskluzivno za Avon parfeme koji su dobili enormne pohvale i postali neki od najprodavanijih.

Little Sequin Dress parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon Perceive Dew toaletna voda 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Iz njihovih magičnih radionica dolaze parfemi Little Sequin Dress, Little Black Dress, Rare Pearls, TTA Today i Perceive Dew, među kojima svako može pronaći odgovarajuću notu za svoj karakter! Bilo da ste ljubitelj svežih citrusnih aroma, volite da se prepustite notama egzotičnog belog cveća i sandalovine ili preferirate voćne mirise mandarine i manga, jedan od 5 parfema koje izdvajamo zasigurno će odgovarati vašem ukusu. Od opasnih zavodnica do romantičnih duša – svaka dama pronaći će notu koja najbolje odražava njenu ličnost.

Rare Pearls parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon TTA Today parfem 10490 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Svaki od ovih parfema dostupan je po ceni manjoj od 1500 dinara u Avon brošuri koja važi od 23. marta do 12. aprila, kao i na sajtu www.avon.rs.

Editors choice