Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Osnovan pre 130 godina kao kompanija koja prodaje parfeme, Avon do danas nudi neke od najprodavanijih mirisa na tržištu. To je motivisalo i svetski poznate dizajnere parfema da ekskluzivno za Avon kreiraju mirisne note u neodoljivim pakovanjima, dostupne svima. Sada, zahvaljujući popustima do 45%, po veoma pristupačnim cenama možete isprobati dizajnerski kvalitet i uroniti u čarobne priče koje se kriju u bočicama posebno kreiranih parfema. Pronađite parfem u koji ćete se zaljubiti i koji će postati vaše tajno oružje u svakoj prilici!

Little Black Dress parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Dizajneri poput neverovatne Karolin Sabas, nagrađivanih Sonje Konstant i Gijoma Flavinjia koji su deo moćnog tima vodeće svetske kuće parfemske industrije – Givaudan, kao i talentovanog Olivera Krespa, sa posebnom posvećenošću i veštinom stvorili su ekskluzivno za Avon parfeme koji su dobili enormne pohvale i postali neki od najprodavanijih.

Little Sequin Dress parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon Perceive Dew toaletna voda 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Iz njihovih magičnih radionica dolaze parfemi Little Sequin Dress, Little Black Dress, Rare Pearls, TTA Today i Perceive Dew, među kojima svako može pronaći odgovarajuću notu za svoj karakter! Bilo da ste ljubitelj svežih citrusnih aroma, volite da se prepustite notama egzotičnog belog cveća i sandalovine ili preferirate voćne mirise mandarine i manga, jedan od 5 parfema koje izdvajamo zasigurno će odgovarati vašem ukusu. Od opasnih zavodnica do romantičnih duša – svaka dama pronaći će notu koja najbolje odražava njenu ličnost.

Rare Pearls parfem 1049 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon TTA Today parfem 10490 din Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

Svaki od ovih parfema dostupan je po ceni manjoj od 1500 dinara u Avon brošuri koja važi od 23. marta do 12. aprila, kao i na sajtu www.avon.rs.

Editors choice