Skoro da nema osobe koja se ne divi lepoti i izgledu modela, manekeni, te svih dama sa kako domaće, tako i svetske javne scene. Često postoji mišljenje da sve one posećuju najskuplje kozmetičare, koriste najskuplju kozmetiku i šminku, ali se onda dogodi da neka od njih dođe i uveri nas da ništa nije tako, već da i same često pribegavaju jednostavnim trikovima poput svih ostalih. Ako volite da znate kako i šta podrazumeva beauty rutina svetskih top modela, te kakve savete rado dele sa širokom javnošću, onda će vam ovi njihovi trikovi jako koristiti.

Džidži Hadid ima jedan savet za sve, koji većina zna već, ali se ili koristi nekad njime ili ne veruje da pomaže. Ono što ističe jeste da je još od malena koristila pastu za zube kako bi uklonila bubuljice. Pre spavanja nanese malo paste na bubuljicu, te je do ujutru već nestala. Osim toga, često navodi da najviše jede zdravu hranu, da trenira, ali da joj to i omogućuje da može da pojede i pljeskavicu i neki slatkiš, jer joj prijaju, te tako savetuje sve da nauče da se toga ne odriču, samo je bitno da sve dobro raspodele.

Adrijana Lima je često govorila o svojoj ranoj mladosti, te problemima koje svi u tim godinama imamo ili smo imali, a to su bubuljice koje su uvek prisutne u tinejdžerskim i kasnijim danima. Ono što je njoj pomagalo u tim trenucima jeste ulje sa zelenim čajem, koje je dva puta dnevno nanosila na lice, što je učinilo da njena koža bute čista i blistava.

Comments