Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Svi smo svesni koliko nam mobilni telefon znači i zaista ne bismo mogli da zamislimo dan bez ovog uređaja. Ne samo da nam olakšava svakodnevnu komunikaciju i čini da uvek i svuda možemo da se čujemo sa osobama koje nam znače, mobilni telefon je i odličan način da se zabavimo u trenucima dosade ili čekanja. Pa, savršeno! Tako mala sprava, a toliko mogućnosti.

Osim toga, ukoliko vodite računa o estetici, verujemo da ste oduševljne najnovijim modelima telefona koji su jako lepi, elegantni i tanki, a uz to još i dostupni u različitim bojama. Zapravo, sada čak imate mogućnost i da svoj omiljeni uređaj odaberete u skladu sa svojim ukusom i stilom. Za dame od stila ovo je prava stvar!

Ipak, ukoliko su vam “obični” telefoni dosadili, a njihova makar i upadljiva i zanimljiva boja postala monotona i neprivlačna, možda bi trebalo da same osimislite kako da ukrasite svoj telefon. Naravno, govorimo o maskama za telefon, ali ne bilo kojim, već – My Case maskama! Verujemo, kreativne, originalne i sasvim drugačije maskice će vas oduševiti na prvi pogled, a pomoću njih ćete na jednostavan način dobiti savršeni modni detalj! Ko kaže da telefon ima samo praktičnu upotrebu? Uz My Case maske dobićete i više od toga – korisnu “stvarčicu” koja će pritom osvežiti svaku vašu kombinaciju.

my case 51 Svi su POLUDELI za My Case maskicama

My Case maske su tako zanimljive da ćete se sigurno izdvojiti iz mase ovim simpatičnim detaljem, a sve prijateljice će vam zaviditi! Uostalom, zar niste i same ljubomorne kada na nečijem telefonu vidite masku koja je sasvim drugačija u odnosu na sve koje ste do sada videle?

my case 4 Svi su POLUDELI za My Case maskicama my case 3 Svi su POLUDELI za My Case maskicama

Editors choice