Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Zvanična trodnevna poseta španskog kralja Filipa i kraljice Leticije ostaviće veliki trag na njihove porodice, mnoge dogovore i priče koje su vodili, ali i na modni svet, jer naravno, svaka zvanična poseta za sobom “vuče” i brojne odevne kombinacije, pa je ovih dana Bakingemska palata prava modna pista koja očarava otmenošću, elegancijom i gracioznošću.

Nakon što je u Bakingemsku palatu pristigla na kočiji, u društvu princa Filipa, kraljica Leticija dočekana je od strane kraljice Elizabete, a za ovu priliku odabrala je predivnu kombinaciju u žutoj boji. Žuta haljina, sa porubima u svetlo žutoj boji, bila je u kombinaciji sa bledo žutim mantilom koji je izgledao prefinjeno na njoj, a sve je upotpunila cvetnim šeširom, naravno žutim, clutch torbom, te nude salonkama. U rukama je držala rukavice koje je skinula, te ih je držala uz torbu poput odličnog modnog detalja. A nakon ovog prijema, usledila je i svečana večera u palati koja je zahtevala bajkovit izgled, na kojoj je naravno Kejt Midlton uzela najviše pažnje zbog krune koju je stavila na granu, one koja je bila omiljena princezi Dajani, ali ni Leticija nije kaskala za njom.

kraljica leticija 1 Svojim izgledom i kombinacijama kraljica Leticija oduševila Veliku Britaniju kraljica leticija Svojim izgledom i kombinacijama kraljica Leticija oduševila Veliku Britaniju

Editors choice