Zvanična trodnevna poseta španskog kralja Filipa i kraljice Leticije ostaviće veliki trag na njihove porodice, mnoge dogovore i priče koje su vodili, ali i na modni svet, jer naravno, svaka zvanična poseta za sobom “vuče” i brojne odevne kombinacije, pa je ovih dana Bakingemska palata prava modna pista koja očarava otmenošću, elegancijom i gracioznošću.

Nakon što je u Bakingemsku palatu pristigla na kočiji, u društvu princa Filipa, kraljica Leticija dočekana je od strane kraljice Elizabete, a za ovu priliku odabrala je predivnu kombinaciju u žutoj boji. Žuta haljina, sa porubima u svetlo žutoj boji, bila je u kombinaciji sa bledo žutim mantilom koji je izgledao prefinjeno na njoj, a sve je upotpunila cvetnim šeširom, naravno žutim, clutch torbom, te nude salonkama. U rukama je držala rukavice koje je skinula, te ih je držala uz torbu poput odličnog modnog detalja. A nakon ovog prijema, usledila je i svečana večera u palati koja je zahtevala bajkovit izgled, na kojoj je naravno Kejt Midlton uzela najviše pažnje zbog krune koju je stavila na granu, one koja je bila omiljena princezi Dajani, ali ni Leticija nije kaskala za njom.

kraljica leticija 1 Svojim izgledom i kombinacijama kraljica Leticija oduševila Veliku Britaniju kraljica leticija Svojim izgledom i kombinacijama kraljica Leticija oduševila Veliku Britaniju
Comments