Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Generalno posmatrano, da volim zimu, ne volim. To sam sasvim sigurna i iz godine u godinu pokušavam da je rehabilitujem ali samo potvrđujem da joj je pozicija katastrofična i večno ostaje na poslednjem mestu. Međutim, ono što volim kad je zima u pitanju, jesu određeni komadi koji mi preko leta čak i zanedostaju. Na primer, dobre čizme, ili veliki šalovi koje možeš dva, tri puta da obmotaš, a ima i prilično dobrih krojeva kaputa i raznobojne bunde koje možda čak i vode na ovoj listi. Bezbrojne su i mogućnosti kombinovanja, a kao neko ko obožava layering zima u tom smislu jeste moje doba, čisto modnom, drugačije otpada. Ono čemu se uvek možda čak i najviše radujem je što kada dođe hladno vreme konačno mogu da se prepustim magiji džempera. Postoji nešto neverovatno udobno i prijatno u trenutku kada navučeš te pletene komade i u trenutku osetiš toplotu vune.

Od rolki do džempera sa V izrezom, od kašmira do velikih prepleta, varijacije na temu džempera su beskonačne, kao i kombinacije u kojima možeš da ih nosiš.  Uz farmerke i patike za savršeni casual look kada ideš sa drugaricama na vikend okupljanje dok s druge strane postoje i oni džemperi koji genijalno idu na elegantnije pantalone i čizme na štiklu. Ukoliko si kao ja, onda ti stari veliki džemper, jednako udobne i tople čarape i omiljene gaćice verovatno zamenjuju zimsku pidžamu. I više nego dobra, i višesezonski oprobana alternativa pidžamama! Svakako, poenta je ta da kako god da stilizuješ džemper, sva je prilika da se u njima (osim ako nisu od neke neprijatne vune to je onda čist pakao) osećaš kao u nosivom zagrljaju.

Svake godine se pojave osveženi komadi: džemperi sa resama, kuglicama vune, u neonskim bojama ili nešto sasvim peto, i zato, krajnje je vreme da pregledamo koji su to broj 1 trendovi za ovu zimu.

Džemperi sa otvorenim leđima

Nisu li džemperi tu da nam bude toplo, lepo i ušuškano i kakve veze sa tim sad imaju otvorena leđa, za to služi leto zar ne? Ne. Stvarno ne. Hoću reći, ne, ne služi, a da, džemperi svakako jesu tu da nam bude toplo i udobno. Međutim, šta ako ti kažemo da je trend broj jedan i aposlutna inovacija u svetu džempera: džemper sa otvorenim leđima? Možda ovo deluje kao malo neprirodan twist, ali polako počinjemo da uviđamo i vrednujemo layering mogućnosti koje ovaj džemper nudi. Prilika je da ispod njega obučeš košulju koja će se pozadi videti, ili pak neki lep čipkani top, ili da pokažeš malo više kože. Postali su veoma brzo ozbiljan trend i sada već možeš da ih nađeš u svim oblicima i veličinama, deblje ili suptilnije pletene, sa aplikacijama, izvežene, sasvim jednostavne.

View this post on Instagram

Count your rainbows not your thunder storms. 🙏🏻🧡 Genau das habe ich mir heute immer wieder vor Augen gehalten, um meine Bachelorarbeit endlich fertig zu stellen! 😅🙈 Morgen wird sie gedruckt und dann ab dafür! 💪🏼 Gibt es etwas was ihr schon Monate vor euch her schiebt? 😫 Nach meiner BA steht Sport auf meiner „Mache-ich-sowieso-nicht-Liste“! 😂📝 Ich schiebe ich den Sport immer wieder vor mir her & muss mich echt mal wieder aufgerafft bekommen! 🤦🏼‍♀️ Für heute ist zumindest erstmal genug getan und ich lasse den Abend bei Freunden ausklingen! 🧡 Sorry, dass es die letzten 2 Tage etwas ruhiger in der Story war .. ab morgen geht es wieder etwas turbulenter zu! 🙏🏻 Habt einen schönen Rest-Dienstag! ✨ ____________________________________ #anajohnsonpreset #anajohnson #cologne #wintertime #tumblr #pinterest #winteriscoming #cozy #londoncity #nottinghill #colorfulhouses #futurehome

A post shared by FASHION | INSPO | TRAVEL (@anajohnson) on

Editors choice