Ne znam za tebe, ali ja se baš radujem septembru (i to ne samo zato što mi je rođendan!) jer je septembar onaj mesec kada znaš da leto još uvek traje, ali je mnogo blaže, a jesen koja je na pragu nam omogućava da napokon ponovo uživamo u svim onim sezonskim trendovima koje smo morale da stavimo “na pauzu” tokom vrelih letnjih dana. I da, septembar je savršen spoj leta i jeseni jer samo tada (dobro de, i na proleće) možeš da nosiš omiljenu letnju haljinu i omiljenu kožnu jaknu – u istom autfitu! Pa, može li dan da bude savršeniji?!

Zato, ako se i sama raduješ ovom prelaznom periodu, dajemo ti super-stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije za sweet, sweet september!

Omiljenu letnju boju, žutu, ukombinuj sa omiljenom bluzom u jesenjim bojama za jednostavan, a simpatičan “pop of color” autfit. Celu kombinaciju upotpuni “smirenijim” aksesoarima.

SweetSeptember Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije1 #SweetSeptember: Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije

Vreme je da bez griže savesti i preteranog “kuvanja” ponovo nosiš svoj omiljeni džins, a kombinuj ga sa onim što najviše voliš kod leta – laganim majicama i papučama.

SweetSeptember Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije2 #SweetSeptember: Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije

Ne odustaj od svoje omiljene haljine! Tokom toplih septembarskih dana je nosi u kombinaciji sa belom majicom i jako modernim belim čizmicama ili patikama.

SweetSeptember Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije3 #SweetSeptember: Super stylish ideje za tvoje jesenje kombinacije
Comments