Uvek nam se čini kao da je zima trajala u nedogled. Preseklo ju je toplo vreme u samo nekoliko dana, zbog čega imamo osećaj da smo iz zimskih jakni odmah prešli u haljine. Ali, još brži prelazak će se desiti iz haljina u kupaće kostime, upravo zbog prevelikih temperatura koje nam se smeše, zbog čega vam predstavljamo swimwear trendove koje možete da očekujete ove godine. Spremite se, jer plaže vas čekaju.

Heklani kupaći kostimi

Čini mi se da je to bilo 2012. godine, ako se dobro sećam, jer sam bila previše nervozna dok ga nisam nabavila, nakon čega sam ga nosila samo jednom. Možda se desi da ga ove godine ponesem na odmor, kad već imam sreće jer se trend heklanih kupaćih kostima vratio. Mada, sada nisam sigurna da li mi se to dopada.

Heklani kupaći kostimi izgledaju vrlo zabavno, ali me više podsećaju na topove koje bih nosila uz duboke pantalone ili suknje. Ovaj swimwear trend podrazumeva bikini like kupaće koji su, uglavnom, šareni. U toku modnih nedelja spring/summer videli smo mnogo kupaćih kostima koji će biti popularni ovog leta, ali je definitivno heklani brzo preuzeo vođstvo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Šljokičasti kupaći

Šljokičasti kupaći kostimi su definitivno nešto što svi želimo da nosimo ovog leta. Zamislite vaš preplanuli ten u kupaćem koji ima šljokice, pa sija pod sunčevim zracima. Cirone Swim, koja je definitivno zamenila Victoria’s Secret  kupaće kostime, u svojoj kolekiciji ima šljokičaste kupaće kostima različitih modela, ali je dvodelni kupaći bez traka veliki favorit ovog leta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Mnogo traka

Već prošle godine smo videli kako mnoge poznate ličnosti nose kupaće kostime čije trake obavijaju oko struka. Ovaj trend se nastavio i sada možemo da nađemo kupaće čiji gornji deo ima mnogo duže trake kako biste mogli više puta i na različite načine da ih obavijete oko sebe.

Ovaj model kupaćeg kostima dolazi u različitim bojama i različitih printova, pa je najbolje da ga nosite tek onda kada vaša koža već potamni, jer će vam u suprotnom na telu od trakica ostati bele linije. Ovo leto će biti prepuno jarkih boja kao što su crvena, žuta i zelena, pa će se to preneti i na trendove kupaćih kostima, ali će crvena definitivno dominirati.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bella 🦋 (@bellahadid)

Obrnuti gornji deo

Ovog leta ćemo trouglaste kupaće kostime svi vezati naopako. Izgledaju veoma zabavno, ali silueta ostaje. Vežite svoj bikini baš kao manekena Elsa Hosk i bićete potpuno in.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elsa❤️ (@hoskelsa)

Jednodelni kupaći kostimi sa prorezima

Jednodelni kupaći kostimi su evergreen i nikada neće izaći iz mode. Međutim, kako je serija Pam & Tommy postala vrlo popularna, tako se na scenu vratio i jednodelni crveni kupaći, baš kao onaj koji je nosila Pamela Anderson u seriji Baywatch. Ali, crveni kupaći nije uspeo da nadmaši još jedan trend kupaćih kostima koji se vratio i 2012.

Nama se sigurno čini da je ovaj trend skoro bio tu, ali ne, ovakve kupaće kostime smo noslili leta 2012. ili 2013. i sada ćemo ponovo nositi one koji su između jednodelnih ili dvodelnih – niko ne zna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Naslovna fotografija: instagram.com/bellahadid

Milica Antić

Comments