Miriše prelepo, hidrira kožu, čini je mladom, glatkom i sjajnom. Za većinu nas, ovde se završava znanje koje imamo o kremi za telo koju koristimo. Međutim, ipak vredi znati nešto više jer tek tada zapravo počinjemo da cenimo koliko našoj koži znači ovaj beauty proizvod koji možda uzimamo zdravo za gotovo, te i da prilikom izbora koji pravimo tokom kupovine kreme treba uložiti malo više vremena i truda.

Prošle nedelje, deo Wannabe Magazine tima krenuo je put Slovenije, preciznije u banju Rogaška Slatina, koja je dom jedne od najpoznatijih beauty kompanija sa ovih prostora – kozmetike Afrodita.

unnamed 1 1 Tajna kozmetike Afrodita: Da li znaš kako nastaje tvoja omiljena krema za telo? (BLOG)

Rogaška Slatina je ljupko mesto – malo i mirno – idealno za odmor, opuštanje i punjenje (beauty) baterija. Termalne vode i spa centri su svuda oko vas, ali bilo nam je dovoljno da provedemo svega par sati u ovom mestu kako bi nam bilo jasno da stranci iz svih delova Evrope ovde ne dolaze samo zbog lekovitih voda, već i zbog beauty salona kozmetike Afrodita, ali i proizvoda ove kuće koje kupuju u velikim količinama i nose u neke daleke gradove iz kojih su došli. Uprkos uverenju ljudi na našim prostorima, tamo nisu popularniji neki nama nepoznati proizvodi za negu i lepotu.

unnamed 1 Tajna kozmetike Afrodita: Da li znaš kako nastaje tvoja omiljena krema za telo? (BLOG)

Ali vratimo se na početak. Ako do sada već nisi probala 100% SPA, BODY MOUSSE kremu za telo, ne znaš šta propuštaš! Ovaj proizvod ne samo da miriše na najsvežije jagode, već i oduševljava dragocenim i brižno odabranim sastojcima. Opušta telo i duh i koži pruža zdrav i sjajan izgled, a pritom izvrstan je izbor za sve koji žele da neguju svoju kožu i zaštite je od štetnih uticaja okoline.

I baš kada smo i mi pomislili da zvuči kao reklama, predstavnici Afrodite su nam dozvolili da prisustvujemo procesu stvaranja ove kreme, što se inače ne praktikuje pošto svi proizvodi kozmetike Afrodita nastaju u strogo kontrolisanim i higijenskim uslovima, kako bi se osigurao vrhunski kvalitet.

zaks slike 2 Tajna kozmetike Afrodita: Da li znaš kako nastaje tvoja omiljena krema za telo? (BLOG)

Krema nastaje od pažljivo izabranih sastojaka na bazi vode i esencijalnih ulja, koji se procesom homogenizacije pretvaraju u nežnu, pahuljastu teksturu, koja osigurava dubinsko vlaženje kože i sprečava njeno isušivanje.

zaks slike 5 Tajna kozmetike Afrodita: Da li znaš kako nastaje tvoja omiljena krema za telo? (BLOG)
Comments