Sezona partijanja i odličnih zabava uvek počne kako krenu i hladniji dani, valjda cela novogodišnja euforija, uzbuđenje i iščekivanje nečeg lepšeg i boljeg, odnosno novijeg, u stvari i podstakne na to da se svi aktiviramo kada su noćni izlasci i provodi u pitanju. I u letnjem periodu se provodimo, ali ipak, zabave, žurke i proslave, uvek budu bolje kada su jesenji i zimski dani. No, kako ima nekih dešavanja skoro svake večeri, treba isplanirati i znati šta obući, te upotrebiti sve adute zarad dobrog izgleda. Usčled svega toga, otkrivamo jednostavne, ali i efektne tajne odličnih autfita za ovakve prilike.

Karta na koju je uvek dobro igrati i koja će vam sigurno doneti dosta uspeha, jesu aksesoari. Pa čak i onda kada obučete nešto što nije za izlazak, ili bar ne izgleda tako, ispoljiće se potencijal tog autfita uz prave detalje i dodatke, koji će ceo vaš izgled dovesto do savršenstva. Zato je tajna dobrog izbora modnih detalja veoma bitna, pa tako morate promisliti šta će najbolje ići uz koju haljinu, bluzu ili košulju, te vaše cipele i torbu, kako biste na dobar i trendi način doprineli lepoti celokupnog stajlinga.

Tajne savršenog autfita za bilo koju zabavu Tajne savršenog autfita za bilo koju zabavu

Onda kada ne znate šta da obučete, najbolje je odlučiti se za jednostavnost i svedenost. Tada možete da se vodite time da je manje uvek više, te da ćete uz sasvim “običan” autfit dobiti mnogo više komplimenata, nego inače. Pojačajte malo šminku, sredite kosu da izgleda glamuroznije i to će biti sasvim dovoljno za još jedno zabavno veče. Uz sve to se možete osdlučiti i za neke komade nakita, odnosno detalja koji će ići na vašu haljinu, poput nekog broša, ili koji ćete nakačiti na torbu, te nečega sličnog, što će “začiniti” celu kombinaciju.

Tajne savršenog autfita za bilo koju zabavu2 Tajne savršenog autfita za bilo koju zabavu
Comments