16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Da li voliš da deliš svoje slatkiše sa drugima? (Jelena, 24)

Ja ponekad podelim svoje slatkiše sa drugima, ali više volim kad ne moram da delim i mogu sve sama da pojedem. Meni su svi slatkiši mnogo ukusni i baš volim da ih jedem, i onda mi bude malo žao u srcu kad treba da dam još nekome malo moje čokolade, jer će da ostane manje za mene. Ja ne znam zašto mora da se deli čokolada. Jedna čokolada je samo za jednu osobu, znači, samo za mene, a dve čokolade su za dve osobe, da svako ima svoju i da ne mora da uzima od drugog. Zato ja mislim da je bolje da se kupi mnogo više čokolada nego da se deli jedna, i da se kupuje mnogo više slatkiša nego što ima ljudi koji će da ih jedu, pa da bude dosta za sve.

Ja nisam cicija ali više volim kad ne moram da delim slatkiše Tako Dunja kaže: Bolje kupiti više čokolada, nego deliti jednu

Ja nisam cicija, ali više volim kad ne moram da delim slatkiše

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice