10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako devojka treba da se ponaša na ljubavnom sastanku? (Marijana, 28)

Devojka kad ide na ljubavni sastanak treba da se dotera, da se lepo obuče i našminka, da bude mirišljava na parfem, a kad se sastane sa momkom, treba da se ponaša fino, da ne psuje i ne viče mnogo. Nije loše da devojka na ljubavni sastanak ponese neku lepu vazu ako joj momak pokloni cveće da ima odmah da ga stavi u vodu da joj ne uvene. Ako je momak odvede u kafić, onda treba da pije samo neki sok, ali ne da ga srče nego da ga pije na slamčicu. U momka ne treba da gleda kô krava u livadu, jer ne mora da se odmah vidi koliko je ona zaljubljena, nego je bolje da se prvo malo ponaša kô da joj je svejedno, pa će onda i momak da se trudi malo više da joj se dopadne. Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju.

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju pa može i devojka da malo slaže momka isto ko što će i on da malo slaže nju. Tako Dunja kaže: Devojačko ponašanje na ljubavnom sastanku

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice