5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako devojka treba da se ponaša na ljubavnom sastanku? (Marijana, 28)

Devojka kad ide na ljubavni sastanak treba da se dotera, da se lepo obuče i našminka, da bude mirišljava na parfem, a kad se sastane sa momkom, treba da se ponaša fino, da ne psuje i ne viče mnogo. Nije loše da devojka na ljubavni sastanak ponese neku lepu vazu ako joj momak pokloni cveće da ima odmah da ga stavi u vodu da joj ne uvene. Ako je momak odvede u kafić, onda treba da pije samo neki sok, ali ne da ga srče nego da ga pije na slamčicu. U momka ne treba da gleda kô krava u livadu, jer ne mora da se odmah vidi koliko je ona zaljubljena, nego je bolje da se prvo malo ponaša kô da joj je svejedno, pa će onda i momak da se trudi malo više da joj se dopadne. Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju.

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju pa može i devojka da malo slaže momka isto ko što će i on da malo slaže nju. Tako Dunja kaže: Devojačko ponašanje na ljubavnom sastanku

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice