Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Šta bi uradila da tvoja simpatija pokloni drugoj devojčici cveće? (Tamara, 19)

Ja nemam simpatiju, al’ kad bih imala, ne bih volela da se tako nešto desi. A kad bi se desilo, ja bih toj devojčici rekla kako je to cveće baš ružno i bezveze, i da ja ne bih volela da dobijem takvo cveće, a i rekla bih joj da je taj dečak jako glup i da ništa ne zna, čim joj je dao to cveće, i da nju ne treba da bude briga za njega jer je sav bezveze. Ja mislim da bi mi ona to sve  poverovala i da bi bacila to njegovo cveće što joj je dao. A ako ga ona ne bi bacila, ja bih joj to cveće ukrala i bacila!

1376564125878 Tako Dunja kaže: Druga devojčica da dobije cveće, kako da ne!

Da on njoj pokloni cveće a ja da gledam, to baš ne bi bilo simpatično

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Comments